Kto zastąpi Świstaka?
Ja będe od około 30 minuty. Może będzie już 2-0, przyoszczędze nerwy
Kto może to choc na ostatnie 30 minut.
-
-
FREKWENCJA NA PIASCIE
ja raczej będę ale swoje muszę napisać :
JEBAĆ PZPN !!! za takie terminy....
Nas oficjalnie 9 (slownie - dziewieciu), chyba sobie za bardzo nei pokrzyczymy biorac pod uwage to, ze Was bedzie kolo 5 tys ;) Gliwice pozdrawiaja Krakow! :)
Ja bede na stowke .. nawet ze szkolki nie musze sie urywac i w dodatku bede z godzine nawet poltorej przed meczem :D ale musimy znalezc zastepstwo za swistaka
pikniki bede napweno w grupie 9 osob bilety mamy zamowione i jedziemy jako zorganizowana grupa takze chyba nie powinnisny miec problemu z wejsciem ,chyba sie nie myle.co do reszty to niewiemy podobno tez sie wybieraja.ale nic niewiem na ten temat .pozdowienia dla caej cracovii
Żeby tylko jaj nie było z deszczem...
Tomek z cukru chyba nie jesteś ;-)
Bez obawy! Na jutro zapowiadaja bardzo ładną pogodę.
Nie Martinez z cukru nie - ale marzy mi się wreszcie mecz przy słonecznej pogodzie.
Mamy jeszcze cztery podejścia może się uda.
no to Tomku zapowiada sie piękny meczyk !!!
bilecik już czeka w portfelu, zaraz ide na zajęcia a potem zrywka i pełnym na Kałuży :):):)
już nie moge się doczekać aż wykrzycze na Ziemi Świętej
CCCRRRAAAAAAAAAAACCCOOOOOOOOOOOOOVVVIIIAAA !!!!!!!!
nieobecni (juz) moga zalowac
ja myślę że 8234 + 20 piast
20 000
Cracovi bylo 5-6 tysiakow. Niezle jak na mecz w srodku tygodnia.
Piasta 20(dwie flagi) JEdna mala flaga przez chwile w posiadaniu Cracovi ale zostala oddana:)
według mnie widzów około 4,5 - 5 tys. Myślałem że będzie dużo gorzej gdy sam jechałem w autobusie... :|
było około 5500 ale na pewno nie 6000
4,5 tys., nie więcej
maksymalnie było 5000, na pewno nie więcej
co do różnych danych o frekwencji: "Według policji, w manifestacji uczestniczyło ok. 2 tys. osób, jednak zdaniem organizatorów było ich ok. 5 tys.".. no niemal jak w stanie wojennym: TV mówi że było kilaset osób na manifestacji a podziemne źródła piszą: było 30 tys, w rzeczywistości około 20 tys. .... tak było...
i cóz to jest wobec (nie, nie wieczności) - ale wobec wahań od 4 do 6,5 tyd.:):)
Wiadomość zmieniona (01-05-04 22:02)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)