Jakie 5.5 tys osób!!! Robercie......zdecydowanie 7 tys osób...wspaniała gra...cały czas napieramy...Mysle ze tak sie nie skonczy...wpadna jeszcze ze dwie z tej gry jaka prezentuja nasze pasy....
-
-
CRACOVIA - POLAR 2 : 0
mamy przewagę ...
z której nic nie wynika ...
Robert,Twoj informator to jakis pesymista.Zmien go.2:0 co wiecej sobie zyczyc na inauguracje 2 ligi? Bedzie 3:0 po slabym meczu? To co bedzie jak zagramy?
Pogoń Szczecin 1:0 (0:0) Aluminium Konin
Parzy (58 min.)
koniec ?
tuptus, ale mi nowość.
Nie mogłem byc na 2 poł. zmieniło się coś?
Piast pierwszym liderem
Błękitni Stargard Sz. - Ruch Chorzów, 0:2 (0:1) [Cecot(44)]
Piast Gliwice - Stasiak Opoczno, 3:1 (2:0)
Cracovia Kraków - Polar Wrocław, 2:0 (2:0) [Ankowski(9), Nowak (22)]
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Tłoki Gorzyce, 1:1 (0:0)
GKS Bełchatów - ŁKS Łódź, 2:1 (0:1) [Kolendowicz (54),Szarpak - Piątek (22)]
koniec meczu
CRACOVIA!!!!!!!! JESZCZE JEDEN!!!!!!!!! Od wczoraj na gadu gadu mam opis CRACOVIA-polar 3-0 Pasy do eKStraklasy. Oby sie sprawdzilo:-)
czyli sie nie sprawdzilo tzn.nie sprawdzilo sie 3-0 ale Pasy do eKStraklasy....:-))
tylko pasy
No,no, tylko mi tu bez foch :-)
Na Onecie tylko tyle, na interii liderem tabeli II ligi są Polkowice, a w pierszej kolejce mamy wyniki sprzed roku.
Dzieki Robert za relacje.
Dzieki za relacje!! Jako ze do polski wracam dopiero 23 sierpnia to licze na relacje z nastepnych meczy.POZDRO ALL!!!!
aj jaka szkoda gdybysmy wygrali 3:0 bylibysmy liderem,ale i tak spoko chłopaki zaczeły od zwycięstwa,oby tak dalej.. FOREVER PASY
tuptuś - onet to g**** (poza tym ten wynik byl na naszej stronce głównejWCZORAJ), a czemu na interii jeszcze nie ma to nie wiem - 15 minut temu wyslałem . I liga pewnie wazniejsza
ale jak ci sie nie podobam to znikam
Dobrze że nie jesteśmy liderem. W ub roku po I kolejce w I lidze byl Lubin a w II Stalowa Wola :). Wazne, że nie mamy straty do jednokolejkowego lidera
GRATULACJE DLA CRAXY!!!!
NAM SIĘ NIESTETY NIE UDAŁO
GKS - Ł.K.S. 2 - 1
Mała poprawka
liderem jet RUCH
Śrutwa strzelił trzecią bramkę w 92 min.
Panie doktorze Jekyll Cracovia to nie Lubin ani Stalowa Wola spoko spoko, drużyna jest dobra,a jak sie "dotrze" to ....sam Pan wie najlepiej....
no to jedziemy z komentarzami..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)