[quote]#post1748085 Ojrzyński poleci?[/quote]
Na to wygląda. Jak go chcieli po triumfie w Częstochowie zwalniać, to po porażce u siebie z Płockiem chyba nie będą się szczypać
-
-
Pozostałe mecze 9-tej kolejki ekstraklasy 2026/2027
- Edytowany
Ja tam uważam, że Ojrzyński nie jest w ciemię bity. Zauważył, że im Zagłębie lepiej punktuje, tym cieplej on sam ma pod tyłkiem. Próbuje teraz zajść ich z innej strony. Tam w Lubinie po cichu zazdroszczą nam punktów. Zagłębie to Zagłębie.
Coś się gra Jagi posypała po wycieku info o SMS do mafii sędziwskiej. Czyżby dawało to coś do myślenia?
- Edytowany
Jagiellonia wypadła najwyraźniej z tak zwanej "czołówki ligi". Legia to wiadomo, że jest, choćby była w strefie spadkowej. Lech siłą faktów, ale niechętnie. Nad Rakowem w tej sprawie zmowa milczenia, przyglądają się, łypią na boki. Za to Górnik awansował.
W Poznaniu póki co wielka strzelanina, 10 minut i 3 brameczki
10 minuta i już 3 gole w Poznaniu. Lech 2:1
I właśnie po tym się poznaję drużynę "z jajami" Lech dostał bramkę już w 1 minucie, a na nich to nie zrobiło zbyt dużego wrażenia i podłamania bo odwrócili wynik już na 4:1 😋.
Mam pytanie jak mogliśmy przegrać z Radomiakiem? Przecież to jest k niemożliwe
[quote]#post1748158 Mam pytanie jak mogliśmy przegrać z Radomiakiem? Przecież to jest k niemożliwe[/quote]
Cracovia AD2026 na to: "Potrzymaj mi piwo"
Jeśli chodzi o pozostałe mecze, to kolejna niezła kolejka dla od dawna niepunktującej Cracovii i tych, którzy pokładają ostatnią nadzieję w tym, że ostatecznie znajdą się trzy zespoły z mniejszą liczbą punktów. Rzecz jasna, za trzy tygodnie zaczynamy marsz w górę tabeli, ale dobrze jest już teraz zabezpieczać tyły.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)