W poprzednim sezonie 1 punk po 2 kolejkach mały:
GKS (5)
Zagłębie L. (7)
Arka (17)
Zero:
Lechia
Korona (11)
-
-
Sytuacja w tabeli. Walka o MP,Puchary,Utrzymanie 2026/2027r.
Przynajmniej wiemy o co gramy, skończy się bajanie o majstrze, podium i pucharach
[quote]#post1737297 Przynajmniej wiemy o co gramy, skończy się bajanie o majstrze, podium i pucharach[/quote]
Nawet gdybyście w tych Gliwicach przejebali 7-0, to i tak większość z was ma taką odklejkę, że dalej myśli o lidze mistrzów za rok xD
[quote]#post1737312 [quote]#post1737297 Przynajmniej wiemy o co gramy, skończy się bajanie o majstrze, podium i pucharach[/quote]
Nawet gdybyście w tych Gliwicach przejebali 7-0, to i tak większość z was ma taką odklejkę, że dalej myśli o lidze mistrzów za rok xD[/quote]
Nie pij tyle, bo mylisz fora
[quote]#post1737297 Przynajmniej wiemy o co gramy, skończy się bajanie o majstrze, podium i pucharach[/quote]
Czemu nie o puchary? GKS skończył na 5 miejscu i się załapał ;-)
Tak sobie pomyślałem, że rok temu byłem w stanie paraeuforycznym i myślałem o pucharach, nawet nie wykluczałem MP, wiadomo jak się skończyło.
Teraz nie myślę o niczym i nie wiem jak się skończy.
Znaczy będzie wszystko 😋
[quote]#post1737376 [quote]#post1737297 Przynajmniej wiemy o co gramy, skończy się bajanie o majstrze, podium i pucharach[/quote]
Czemu nie o puchary? GKS skończył na 5 miejscu i się załapał ;-)
Tak sobie pomyślałem, że rok temu byłem w stanie paraeuforycznym i myślałem o pucharach, nawet nie wykluczałem MP, wiadomo jak się skończyło.
Teraz nie myślę o niczym i nie wiem jak się skończy.[/quote]
GKS gra zdecydowanie lepiej niż my, 5 miejsce w obecnym stanie jakościowym naszej drużyny? Z kim chcesz wygrać? No chyba że zrobimy dobre zakupy co najmniej 3 ale dobrych piłkarzy, w tym oczywiście bramkarz. Nie rozumiem na czym niektórzy opierają optymizm, też bym chciał, ale oglądam mecze i jak widzę degrengoladę drużyny i brak wizji, to nie mam nadziei
- Edytowany
Odnieś się do GKS z początku seszłego sezonu. Poważnie uważasz, że mieli taką pakę i tak cudownie grali tylko punkty im nie wchodziły?
Pisałem tylko, że po dwóch kolejkach trudno wyrokować, zwłaszcza w naszej buraczanej.
Ale prywatnie nie wierzę w 5 miejsce. 15-ste mnie zadowoli. Widziałeś emotkę?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Kamaz80, Craxoholik, Goście (1)