Mam pytanie. Wybieram się jutro z dzieciakami 5 i 6 lat na mecz na sektor rodzinny. Jak wygląda kwestia wniesienia jakiego plecaka z bidonami z wodą i jakimiś przekąskami dla nich? Jest w ogóle na to szansa czy nic się nie wniesie?
-
-
Obchody 120-lecia CRACOVII
@Koper83#6626 jedzenie nie powinno być problemu, byle było nie otwarte. Jeżeli chodzi o wodę lepiej kupić butelki i nie otwierać przed wejściem żeby były oryginalnie zamknięte. Z bidonami jest problem
Czy ktos jeszcze nie ma biletu a chcialby pojsc na mecz? Zapraszam prv
Też mam dwa z vouchera to jak ktoś chętny to zapraszam na priv
- Edytowany
[i]"Dzisiaj Twoje 120-ste urodziny. Wszystkiego najlepszego..."[/i] 🎸🎼🎤🔥💋
ACH, CO TO był za unikalny, nieoficjalny wyjazd Sekcji do Brzozowa. Cela Nr 3 oraz krakowskie kapele Krwawy Okres (z członkiem Sekcji na vocalu) i Genezyp Kapen rozwaliły system. Wracamy zaraz na 120-ste urodziny 🎂 Centralnie na Mosiek Sector. Mało kto spał...
[url=https://m.youtube.com/watch?v=kBWpSYkiZZg&pp=ygUQY2VsYSBuciAzIGt3aWF0eQ%3D%3D[/url]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784439421-311.jpg[/img]
[i]"Ostatni papieros
Ostatnia bania wódki
Ostatni Pasów mecz
A zwisła... prostytutki
Tak szybko leci czas
Dzień każdy coś zabiera
I już nie cieszy że..."[/i]
Posłuchajcie...
https://m.youtube.com/watch?v=TJFIAEfHAEQ&pp=ygUMa3J3YXd5IG9rcmVz
- Edytowany
Czy ktos z kolegów nie wie czy depozyt bagażowy jest dzis czynny na czas meczu? wracam z podrózy słuzbowej i chciałbym torbe przechowac .
- Edytowany
Eee, depozyt. Kiedyś po całonocnym balu, w wynajętym na wyłączność schronisku górskim, z okazji 75-lecia Sekcji Turystyczno-Krajoznawczej wjechaliśmy całą ekipą centralnie na mecz z plecakami (100 litrowymi), a nawet przemyciliśmy w nich 10 butelek wina. Ochrona zadowoliła się dwoma znalezionymi piwami 😃
Edit:
Aaa, nawet praktycznie cały okazjonalny tort wnieśliśmy. Nie chce mi się szukać zdjęć.
hej wam! - pomoże ktoś, zakupiłem bilet i gdzie znajde ten cały voucher na drugi za złotówke ? pozdrówki :D
[quote]#post1734731 hej wam! - pomoże ktoś, zakupiłem bilet i gdzie znajde ten cały voucher na drugi za złotówke ? pozdrówki :D[/quote]
Barti jak zalogujesz się i widzisz swój bilet to zjedź w dół i tam masz voucher
- Edytowany
W prawym górym rogu naciśnij na swoje imie i nazwisko, będziesz miał karty, bilety, vouchery. : )
[quote]#post1734732 [quote]#post1734731 hej wam! - pomoże ktoś, zakupiłem bilet i gdzie znajde ten cały voucher na drugi za złotówke ? pozdrówki :D[/quote]
Barti jak zalogujesz się i widzisz swój bilet to zjedź w dół i tam masz voucher[/quote]
wczorajszy chyba fest jestem, mam tylko dodaj znajomego
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784451045-328.png[/img]
to wyloguj się zaloguj
wejdź w moje konto po prawej stronie, daj nadchodzące wydarzenia
- Edytowany
dalej nic nie ma albo dalej źle patrze..
[b]Edycja z 19.07.2026 o godz. 10:56 (scalono posty)[/b]
jak ta opcja powinna wyglądać?
- Edytowany
[quote]#post1734736 to wyloguj się zaloguj
wejdź w moje konto po prawej stronie, daj nadchodzące wydarzenia[/quote]
Jak to klikniesz pokaże Ci się opcja Moje konto
zjeżdzasz w dół powinno być karty ,Bilety,Karnety , Vouchery
[b]Edycja z 19.07.2026 o godz. 10:57 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1734737 dalej nic nie ma albo dalej źle patrze..
[b]Edycja z 19.07.2026 o godz. 10:56 (scalono posty)[/b]
jak ta opcja powinna wyglądać?[/quote]
Daj mi chwile zrobię
fotę
luzik, dzięki bardzo za fatyge 🤓
czy logujesz się przez komputer czy telefon?
komputer
Możecie na priv przejśc?
Po 12, czas zacząć przygotowania do meczu :) najlepsza drużyna na el passo w XXI wieku i Sevilla, piękna sprawa!
Ma ktoś jakiegoś linka do strima meczu ??
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)