[quote]#post1726652 @koziołek#3702 kibice nie są w pracy[/quote]
A co to ma do rzeczy gdy na stadionie są dzieci?
-
-
Pozostałe mecze 33 kolejki ekstraklasy 2025/2026
- Edytowany
No wydaje mi się że hasła i śpiewy kibiców są różne i czasem niezbyt ładne w stosunku do innych drużyn, a nawet własnej. Co nie zmienia faktu że piłkarz jest w pracy, obowiązuje go regulamin, no i ma swoich fanów również wśród dzieci i młodzieży, do tego jest w pracy. Ja sobie też czasem przeklnę na rodzinnym, czego nie robię jak jestem w pracy w stosunku do klienta.
[b]Edycja z 20.05.2026 o godz. 22:11 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1726654 Półgłówek, bo inaczej go się nie da określić, zarabiajacy pewnie kilkukrotność tej "kary" na pewno dotkliwie odczuje tą sankcję.
Żart, rzekłbym nawet drwina. Krzyki "1 liga" to drwina, ale mieszcząca się w kanonie dobrego smaku. Onanizm półgłówka nie.[/quote]
Szczerze naszym kibice Motoru też to skandowali, po prostu chłopaki odwrócili się i poszli sobie. A Augustyniak czy Bergier będą się zabierać za dyskusje i gestykulację z kibicami i to takimi co siedzą przy sektorze gości
Padł argument, że został słabo ukarany bo przecież są dzieci. Kibice gospodarzy czy gości robią większą wiochę a też są dzieci. Tu nie ma z czym dyskutować ;)
[quote]#post1726164 Betony nie wygrają w Niecieczy, róbcie screeny[/quote]
musze zacząć obstawiać
[quote]#post1727128 [quote]#post1726164 Betony nie wygrają w Niecieczy, róbcie screeny[/quote]
musze zacząć obstawiać[/quote]
przeciez mówiłem🤣
Najważniejsze że cwelka w pałę…. Niby wygrali i nic z tego
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)