3-0 !!!
-
-
Pozostałe mecze 31 kolejki ekstraklasy 2025/2026
Granie w 10 to cholernie niebezpieczny wynik, lepiej oddać mecz walkowerem, po co się męczyć 😀
Z takim Radomiakiem będzie bardzo ciężko
Tapsona ma dzień konia, raki.mecz raz na 100 lat, wszystko wchodzi.
My teraz z każdym mamy ciężko niestety
Piekny wynik dla nas !!!! Radomiak u siebie jest mega dobry. A mecz ozycie na noże będzie za tydzień Widzew z Lechia . My musimy śpiąc się na jeden mecz !!!!
A może w meczu z Radomiakiem zróbmy czerwoną kartkę będzie łatwiej?
[quote]#post1723358 Nie wiem dlaczego ktoś myśli że jak Radomiak będzie utrzymany to będzie łatwiejszym przeciwnikiem, uważam wprost przeciwnie będą grać na luzie i łatwo nam nie odpuszczą, no chyba że kupimy[/quote]
Że tak brzydko powiem... no to ku*wa z kim my mamy zagrać w tej lidze żeby cokolwiek wygrać ?? przecież nasza ostatnia wygrana była w marcu na farcie 1:0 bo nam dali karnego w końcówce z gieksą 😐. Z takim podejściem to my wylądujemy w tej 1 lidze bo w każdym meczu będzie jakieś "ale". Z Koroną i Motorem też nie wygramy bo tamci grają o utrzymanie i nam nie dadzą wygrać ?? nie róbmy jaj.
No to Lechia ma problem zostaje im Legii u siebie i Widzew, Nieciecza na wyjeździe.
Czyli za tydzień będę musieli wygrać z Widzewem, z Legią jej będzie bardzo ciężko.
@wrobelson#15679
Nie wiem dlaczego mnie o to pytasz, ale może dlatego że jesteśmy w tej rundzie najsłabsi w tej lidze, ale na pocieszenie uważam że nie spadniemy bo jakoś remisami dojedziemy, aczkolwiek specjalnie nie ucieszy mnie to ponieważ wbrew oczekiwaniom niektórych w następnym sezonie będziemy walczyć również o utrzymanie, no w najlepszym przypadku o środek tabeli
Lechią tak siadła na Radomiak, że to będą jeszcze długie minuty do zakończenia tego meczu.
Dla nas wygrana Radomiaka to dobra informacja.
Lechia - Widzew zagrają o zycie.
Abstrahując od tego co czujemy teraz my, dawno nie było tak ciekawej końcówki Ekstraklasy.
Jeszcze niech trener Kroczek zagra znów dla Cracovii i w debiucie pokona Koronę.
Ale tempo meczu niezłe, czy nasi obrońcy to ogarną? Jak taki Radomiak może mieć lepsze przygotowanie motoryczne niż my, z czego to wynika.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)