To jest qrwa masochizm, ocipieje przed tym tv, Alamari kretyńska smrodliwa strata. Praszelik podanie do nikogo, Minczew wrzutka na aut bramkowy. Aaaa@aaaaaaaaaa1!!!!111jedenascie
-
-
Zaglebie Lubin 0 - 0 Cracovia, niedziela 3 maja 2026, 14:45
[quote]#post1723035 @TOM76#4042
Masz 10 baniek ?[/quote]
Ja nie mam,ale mamy Podobno najbogatszego sponsora
A właśnie nad tym się zastanawiałem. Skoro nie umiemy wejść w pole i podać do napastnika, albo nie umiemy wykończyć akcji. To może trzeba ładować kiedy się da z dystansu i liczyć że cokolwiek wpadnie.
Po zejściu Traore, boiskowym głupkiem zostaje Sutalo
Obiektywnie patrząc nasi pseudo piłkarze nie zasługują na utrzymanie! Kolejny mecz bez walki. Anty football, żeby z przewagą grać cały mecz prawie i grac taką pyte! Na co my liczymy
Reguła zszedł.
zero woli walki
Lubin gra najlepiej z całej ligi w powietrzu, no więc my cały czas baloniki.😡
Ten mecz to jest taka sama męczarnia jak cały 2026 rok dla Cracovii.... 🙃
nawet termalica potrafi wygrać 11 na 10 z zagłebiem a paraolimpijczycy z Cracovii nie
Dlaczego on kurwa nie wpuści Charpentiera albo Sansa?
[quote]#post1723052 Dlaczego on kurwa nie wpuści Charpentiera albo Sansa?[/quote]
Bo bronimy wyniku 0:0
Gołym okiem widać że to nie była wina trenera problem leży głębiej!
Moglibyśmy grać do przyszłej środy i prawdopodobnie też byśmy nie strzelili... Robi się baaaardzo gorąco.
Zastanawia mnie to jak przebudujemy drużynę jeżeli tego szrotu od nas nikt nie weźmie. Nawet za darmo
Kurwa, żeby nie kupić takiego meczu ;-)
Sam se odpowiem: kto niby miałby to załatwić :D
Żenada. Godzinę grać jednego więcej i najlepsza akcja to przypadkowy strzał w poprzeczkę.
[quote]#post1723056 Zastanawia mnie to jak przebudujemy drużynę jeżeli tego szrotu od nas nikt nie weźmie. Nawet za darmo[/quote]
Może Raków na kogoś się skusi. Już nam dawał nie raz zarobić 😉
Praszelik poza tym strzałem jest tragiczny
Dużo szrotu mamy na wypożyczenie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)