Czy ktoś z szanownych forumowicziw gra na giełdzie na akcjach, kontraktach cfd, kryptowalutach?
Może macie wypróbowane metody na handel.krótkoterminowy?
Ps. Mnie narzie nie wychodzi, (jestem w plecy) więc pytam.
-
-
Giełda, kryptowaluty, CFD
Chyba ostatnio jakaś moda na to, bo non stop mi się pokazują na FB grupy wsparcia (dla tych którzy są np. 50 tys. w plecy).
Moda, nie moda coraz więcej osób inwestuje w Polsce na giełdzie pewno dlatego.
- Edytowany
Odpowiem na Twoje pytanie połowicznie, bo doświadczenie nauczyło mnie jednej rzeczy - nie grać na handel krotkerminowy. Ryzyko jest za duże.
To co ja zawsze polecam tym co mają czas, nie mają presji na szybki zarobek i lubią spać spokojnie, to prowadzenie co najmniej dwóch-trzech portfeli inwestycyjnych.
- obligacje skarbowe
- ETF
- część środków lokowana na kontach oszczędnościowych i lokatach bankowych (ma to sens, ale jest trochę czasochłonne, bo trzeba się orientować które banki w jakim okresie dają dobre oprocentowanie)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)