Czyli w niedzielę lejemy Katowice😂
-
-
Zagłębie Sosnowiec vs Cracovia, piątek 20 lutego 2026, 18:00
[quote]#post1711971 (...)
Unia przegrała z Toruniem 2:3 (gol w ostatniej sekundzie).
(...)[/quote]
To jest w ogóle absolutnie niewiarygodna sprawa co tam się stało w końcówce!
Ten gol był (1) NA JEDNĄ DZIESIĄTĄ SEKUNDY przed końcem, Toruń go strzelił (2) W OSŁABIENIU, do tego (3) DO PUSTAKA, bo Unia (4) zdjęła bramkarza (5) PRZY REMISIE.
No i niech ktoś mi powie, że plastikowa to nie są najciekawsze i najbardziej emocjonujące rozgrywki sportowe na świecie! No jak nie są, jak są!!!
[quote]#post1711896 Warto mieć świadomość że dla Zagłębia ten mecz ma dość duże znaczenie - w czubie ciasno i do tego zespoły z top4 już między sobą nie będą grały w zasadniczym. Jak z nami przegrają to mogą spaść nawet na #4, jak wygrają to mają co najmniej #3. Teraz niby są #1, ale szanse na utrzymanie tej pozycji mają li tylko matematyczne.[/quote]
A zagrali tak jakby im na zwycięstwie nie zależało. Albo nasi po tej długiej przerwie byli tak głodni lodu, że musieli koniecznie komuś wpieprzyć. BRAWO PASY!!!😃
No i niech ktoś mi powie, że plastikowa to nie są najciekawsze i najbardziej emocjonujące rozgrywki sportowe na świecie! No jak nie są, jak są!!![/quote]
"To je polskij hokej"
Wczoraj było za dużo emocji hokejowych żeby podsumować to spotkanie. Naturalnie wszyscy kibice hokeja mieli go z racji IO pod dostatkiem, ale ja bardzo, ale to bardzo czekałem na występ naszych zawodników. Bardzo ciekawiło mnie jak trenerzy wykorzystali tą długą pauzę i czy w ogóle w tych Play-offach mamy jakąś szansę. No i dodatkowy dreszczyk emocji gramy z liderem tabeli. I co się okazało?Nasza drużyna zagrała jak by to ona była liderem tabeli, mało strat niedokładności, mądra taktyczna gra, wyjścia z szybkimi kontrami, nasz Santeri bezbłędny i wszystkie zdobyte bramki przedniej urody. Pierwsza bomba Heńka pięknie precyzyjnie pod poprzeczkę, Oli wystrzelił jak z procy i zrobił bramkarzowi kuku, świetnie wypracowana akcja na 3-0 Kruczek do Fabiana, ten objechał bramkę Sosnowca w Heńkowym stylu i dokładnie podał do starszego brata który idealnie rąbnął tam gdzie trzeba było (piękna książkowa akcja) no i wisienkę na torcie położył Maki przypieczętowując naprawdę w dobrym stylu wygraną pasów. Jutro drugi egzamin przed Play-offami narobili nam nasi zawodnicy wilczego apetytu. Tak trzymać PASY GOOOOOOL.
Miła niespodzianka .
Prawidłowo.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)