do opisu dodam że mam karnet na G i proszę nie odbierać tej informacji jako szowinistyczną, jednakże zauważyłem dużo pięknych kobiet zasiadających na trybunie F, G i na łuku. Miło i przyjemnie się przebywa na Siedleckiego.
-
-
Cracovia vs Energa Toruń, piątek 30 stycznia 2026, 18:00
[quote]#post1708407 do opisu dodam że mam karnet na G i proszę nie odbierać tej informacji jako szowinistyczną, jednakże zauważyłem dużo pięknych kobiet zasiadających na trybunie F, G i na łuku. Miło i przyjemnie się przebywa na Siedleckiego.[/quote]
No i to są koledzy.🤓 Trzeba było taką informację podać przed sezonem jak przymierzałem się do zakupu karnetu. Teraz już do końca rozgrywek będę pluł sobie w brodę, że wybrałem zły sektor.🤣 🤣 🤣
Był lament, że drogie karnety, a teraz niektórzy zaczynają żałować, że go nie kupili. 😉
- Edytowany
Ja wcale nie żałuję, jak dot byłem na wszystkich domowych meczach. Wiązało się to z pewnego rodzaju komplikacjami dwa razy musiałem się zamienić z kolegą ze zmianą w pracy, a trzy razy wziąłem urlop. Ale czego się nie robi dla swojej drużyny.🏒 😃
[b]Edycja z 01.02.2026 o godz. 09:02 (scalono posty)[/b]
Na przyszły sezon też planuję zakupić karnet, chyba że powstaną jakieś komplikacje z remontem hali i trzeba będzie jeździć na ,,domowe" mecze gdzieś daleko.
[quote]#post1708407 do opisu dodam że mam karnet na G i proszę nie odbierać tej informacji jako szowinistyczną, jednakże zauważyłem dużo pięknych kobiet zasiadających na trybunie F, G i na łuku. Miło i przyjemnie się przebywa na Siedleckiego.[/quote]
Chyba wśród młodych dziewczyn jest jakaś moda na hokej w Krakowie. Taką mam obserwację w tym sezonie
@żółta kaczka#4267 - tak, wiem że Patryk ma już 43 lata :)
Kojarzyłem nazwisko, to inny Noworyta. Wspomniałem z rozpędu chyba 😄
I potwierdzam obserwacje @gwidoniusz#12624 👓
Ciekawostka - w Cracovii wystąpiło 3ch braci Noworytów - Patryk, Miłosz, a nawet Rafał (ten co jest teraz sędzią) też 1 mecz w barwach Pasów ma. Nigdy nie wystąpili w Cracovii "razem", choćby we dwóch, ale zdarzało im się grać "przeciw sobie, jeden u nas, drugi u rywali".
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)