Widać progres w grze najlepszy i najbardziej wyrównany mecz z wszystkich trzech meczy z Polonią, nie tylko wynik to pokazuje ale gra.
Drużyna musi unikać kar, nie można tyla łapać jeszcze z kumulacją w jednej tercji!
Trener musi nie tylko pracować z zespołem ale musi podmieniać słabe ogniwa na lepsze, zwłaszcza na takie które są na wyciągnięcie ręki...
-
-
Cracovia vs Polonia Bytom, piątek 28 listopada 2025, 18:00
No tak w pierwszym meczu to nas zajechali zupełnie i byłem załamany zupełnie naszą grą - chyba nasz najgorszy mecz w sezonie to był i ten z JKH ostatnio na wyjeździe... Progres jest. Tiala bramkę strzelił i oprócz tego miał jeszcze kilka sytuacji - widać, że umie się znaleźć. Mniej kar i zabaw pod własną bramką. No i jak kolega wyżej wspomniał jeszcze trzeba tych kilka słabych ogniw wymienić w miarę możliwości i powinno być OK...
Panowie oddalismy, w całym meczu 26 cenych strzałów, a rywale 41... różnica wynika głównie z liczby kar(co najmniej dwie był z czapy).
Mimo przegranego meczu, mecz był dobry i jestem zadowolony ze spotkania.
Cieszy bardzo frekwencja, spokojnie było 1600-1700 osób
Nasz bramkarz jest solidny i dziś miał średnią na poziomie 92,5%
drugi raz z rzędu stałem w długiej kolejce by wejść na mecz, natomiast
- uciąłem sobie krótką pogawędkę z panem, który stał przede mną i przyszedł na spotkanie po prawie 5 latach
- pogadałem sobie z panią, której ktoś zajął "karnetowe" miejsce i pierwszą tercję oglądaliśmy razem
- rozmawiałem także z panem obok mnie (sektor G) który cieszył się z goli dla Polonii Bytom i potwierdzam po raz setny (?) że kibic hokeja to inny rodzaj kibicowania niż piłki (od lat chodzę tu i tu)
- budująca sportowo pierwsza tercja
- kary, kary i jeszcze raz kary znacznie utrudniły uzyskanie lepszego wyniku
- błędy w wyjściu z tercji obronnej raziły ogromnie
- radość przebywania na Siedleckiego 7 spontaniczna, niewymuszona, taka lekka i przyjemna
- produkty sklepikowe, którymi byłbym zainteresowany juz mam, czekam na kalendarz 2026, inne gadżety, nowe
- wracając do Myślenic zostałem zapytany przez kumpelę jaki wynik i odpowiedziałem optymistyczne 2:4 bo powiem Wam, że w szerszej perspektywie tak to widzę. Atmosferę tworzą ludzie. My. Ja. Ty.
- Jest mi dzień po meczu po prostu przyjemnie a, że ma to związek z wczorajszym spotkaniem Cracovii chciałem się tym z Wami podzielić
@gwidoniusz#12624 👌
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)