Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Cracovia vs Polonia Bytom, piątek 28 listopada 2025, 18:00

• Hokej
    • Rozpoczęto ponad 2 miesiące temu o 01:05
      Ostatnia aktywność ponad 2 miesiące temu o 12:41
      1238 wyświetleń
    • bertoni

101
      128
    • ponad 2 miesiące temu o 23:38
      Post #1701969 28.11.2025 23:38
    Widać progres w grze najlepszy i najbardziej wyrównany mecz z wszystkich trzech meczy z Polonią, nie tylko wynik to pokazuje ale gra. Drużyna musi unikać kar, nie można tyla łapać jeszcze z kumulacją w jednej tercji! Trener musi nie tylko pracować z zespołem ale musi podmieniać słabe ogniwa na lepsze, zwłaszcza na takie które są na wyciągnięcie ręki...
    • Gregory Peckory, hank, vamos oraz żółta kaczka lubią to.
    • Gregory Peckory

18
      19
    • ponad 2 miesiące temu o 00:34
      Post #1701974 29.11.2025 00:34
    No tak w pierwszym meczu to nas zajechali zupełnie i byłem załamany zupełnie naszą grą - chyba nasz najgorszy mecz w sezonie to był i ten z JKH ostatnio na wyjeździe... Progres jest. Tiala bramkę strzelił i oprócz tego miał jeszcze kilka sytuacji - widać, że umie się znaleźć. Mniej kar i zabaw pod własną bramką. No i jak kolega wyżej wspomniał jeszcze trzeba tych kilka słabych ogniw wymienić w miarę możliwości i powinno być OK...
    • vamos oraz żółta kaczka lubią to.
    • Blizzy

3.5K
      2.2K
    • ponad 2 miesiące temu o 10:54
      Post #1701994 29.11.2025 10:54
    Panowie oddalismy, w całym meczu 26 cenych strzałów, a rywale 41... różnica wynika głównie z liczby kar(co najmniej dwie był z czapy). Mimo przegranego meczu, mecz był dobry i jestem zadowolony ze spotkania. Cieszy bardzo frekwencja, spokojnie było 1600-1700 osób Nasz bramkarz jest solidny i dziś miał średnią na poziomie 92,5%
    • Gregory Peckory, hank, żółta kaczka oraz 2 innych osób lubią to.
    • gwidoniusz

156
      256
    • ponad 2 miesiące temu o 12:02
      Post #1702007 29.11.2025 12:02
    drugi raz z rzędu stałem w długiej kolejce by wejść na mecz, natomiast - uciąłem sobie krótką pogawędkę z panem, który stał przede mną i przyszedł na spotkanie po prawie 5 latach - pogadałem sobie z panią, której ktoś zajął "karnetowe" miejsce i pierwszą tercję oglądaliśmy razem - rozmawiałem także z panem obok mnie (sektor G) który cieszył się z goli dla Polonii Bytom i potwierdzam po raz setny (?) że kibic hokeja to inny rodzaj kibicowania niż piłki (od lat chodzę tu i tu) - budująca sportowo pierwsza tercja - kary, kary i jeszcze raz kary znacznie utrudniły uzyskanie lepszego wyniku - błędy w wyjściu z tercji obronnej raziły ogromnie - radość przebywania na Siedleckiego 7 spontaniczna, niewymuszona, taka lekka i przyjemna - produkty sklepikowe, którymi byłbym zainteresowany juz mam, czekam na kalendarz 2026, inne gadżety, nowe - wracając do Myślenic zostałem zapytany przez kumpelę jaki wynik i odpowiedziałem optymistyczne 2:4 bo powiem Wam, że w szerszej perspektywie tak to widzę. Atmosferę tworzą ludzie. My. Ja. Ty. - Jest mi dzień po meczu po prostu przyjemnie a, że ma to związek z wczorajszym spotkaniem Cracovii chciałem się tym z Wami podzielić
    • Gregory Peckory, hank, żółta kaczka oraz 6 innych osób lubią to.
    • Gregory Peckory

18
      19
    • ponad 2 miesiące temu o 12:41
      Post #1702013 29.11.2025 12:41
    @gwidoniusz#12624 👌

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)

Goście (2)
    • Główna
    • Działy i kategorie