Nie wiem czy zauważyliście ale zawodnicy grają w bluzach z zeszłego roku. Nowi zawodnicy mają chyba bluzy zawodników którzy odeszli bo widac naklejone/naprasowane naszywki z nazwiskami. W przypadku Karaljnena nawet czcionka była inna niż reszty…. Więc wiecie ciężko wymagać sklepiku.
-
-
[3] Cracovia - Zagłębie Sosnowiec | 19.09.2025, godz. 18:00
Damian Kapica lepszy już nie będzie po prostu zdrowie limituje, natomiast liczę że nasi cudzoziemcy jak potrenują to będą lepsi bo na razie mnie rozczarowują ale generalnie na tle Zagłębia poza 2 tercją nie było źle
Cudowne było to, że w ogóle Krakowski Cyrk Hokejowy się zaczął. Co do samego przebiegu spotkania, to po pierwszej bramce wydawało się, że mamy siłę ognia w ataku taką jak w początku ubiegłego sezonu, ale w następnych minutach dobrych składnych akcji było coraz mniej. Owszem na tafli była walka, lecz wydaje mi się,że zabrakło takiej żelaznej taktyki, a gra była szarpana i miejscami chaotyczna.
W niewykorzystanych przewagach nasi mieli trudności z założeniem klasycznego zamka, żeby rozklepać obronę przeciwnika i znaleźć drogę do bramki. Trochę to dziwne, bo w byłym zespole naszego trenera ten fragment gry był wyćwiczony niemal do perfekcji.
Ogólnie rzecz biorąc nie było źle chociaż przegraliśmy, to trzeba pochwalić obronę, że przy takim naporze Sosnowca kara była tak niska.
Formacje ofensywne muszą popracować nad szybkością, żeby skutecznie zagrywać z kontry, bo to zawsze była mocna strona Cracovii.
Co do sklepiku kibica, to faktycznie stoisko puste, pewnie dopiero to będzie się organizować. Trzeba znaleźć pracowników do obsługi
i kontrahentów którzy będą produkować pamiątki dla kibiców. Osobiście znam kilka firm (i nawet z nimi rozmawiałem) które są w stanie
wykonać niektóre rzeczy (czapki, koszulki, kubki, naklejki, naprasowanki i wiele innych drobiazgów) Fajnie było by znaleźć firmę poligraficzną która wydrukowała by kalendarz na Nowy Rok ze zdjęciami obecnej drużyny na głównej stronie i drużynami z poprzednich dwunastu lat na kartach kolejnych miesięcy. Klub na pewno posiada takie zdjęcia. Gdyby coś takiego się ukazało, to sam kupiłbym kilka takich kalendarzy. 😍 💪
Mecz przegrany, ale była walka i dużo sytuacji na styk.
Frekwencja dopisała, pomimo piłki kopanej.
Podobno było ponad 1100 osób.
Catering na plus, widać, że ktoś się postarał(dwa odrębne stanowiska z piwem i dodatkowy grill)
[quote]#post1692977 [quote]#post1692974
A tak serio, to większość kibiców z piłki ma gdzieś hokej, taka smutna prawda.[/quote]
Nie lubię takiego dzielenia kibiców, jestem kibicem Cracovii i wszyscy moi znajomi Pasiacy to kibice Cracovii.
To bzdura, że większość ma hokej gdzieś.
@Prometeusz#42692
Może podasz linka do tych wywiadów z Dziubińskim i Mocarskim?😀
[quote]#post1693272 [quote]#post1692977 [quote]#post1692974
A tak serio, to większość kibiców z piłki ma gdzieś hokej, taka smutna prawda.[/quote]
Nie lubię takiego dzielenia kibiców, jestem kibicem Cracovii i wszyscy moi znajomi Pasiacy to kibice Cracovii.
To bzdura, że większość ma hokej gdzieś.[/quote]
Chwała Tobie za to i Twoim znajomym. A co do rzeczywistości, to nie będę polemizował. Każdy ma swoje subiektywne zdanie, ale walcząc o hokej nie dostaliśmy wsparcia chociażby w postaci transparentu na meczu piłkarskim. 😉
[quote]#post1693272 [quote]#post1692977 [quote]#post1692974
To bzdura, że większość ma hokej gdzieś.[/quote]
Może akurat twoi znajomi nie, ale niestety większość tak.
[quote]#post1693278 @Prometeusz#42692
Może podasz linka do tych wywiadów z Dziubińskim i Mocarskim?😀[/quote]
Dziubiński - https://youtu.be/eCyvkEVcLi8?si=doPDJvTIl6dCgegO
Mocarski - https://youtu.be/gNtg0MKfM_I?si=JbQlipif8zht8zlR
Generalnie schemat pracy mam taki, że mecz się kończy, nagrywamy i ja nie robię obróbki graficznej, dodawania jakiegoś logo, znaczków, podpisów, wyciszania szumu itp, bo to wszystko by trwało, a "produkt ma raczej krótki termin przydatności" i najlepiej smakuje podany jako świeży. Po powrocie do domu od razu wrzucam na jutuba tak jak jest nagrane i w (prawie) każdy wieczór po meczu +/- koło godziny 22giej - 22giej trzydzieści na jutubowym kanale https://youtube.com/@czarnynabiaym?si=HKNvU8OpBqxrbg7V pojawia się nagranie / nagrania.
Dzięki.👌 👍
Fajnie że robisz te nagrania bo bardzo tego brakuje generalnie w polskim hokeju.
Dlatego to robi. Jakby to robili zawodowcy to by nie robił bo by nie musiał. Swego czasu kolega Prometeusz pewnemu zawodowcowi krakowskiemu to wytłumaczył po co tam jest. Z tego co wiem zawodowiec nie zrozumiał i się śmiertelnie obraził, a może się obraził bo zrozumiał, kij go wie 😂
9 dni później
[quote]#post1693194 Jasna sprawa :)
Pytałem z czystej ciekawości, czy coś może w temacie wiadomo.
Czekamy zatem i wspieramy.[/quote]
[quote]#post1693204 Na następnym meczu zarzucę temat.
Co do "to co obecne to są pod piłką" - nie wiem, ale logicznie domniemuję, że tak, masz rację.[/quote]
Ten "następny mecz" był wczoraj. Pamiętałem o Tobie kolego @marKSC#42603 i podpytałem tu i ówdzie. Faktycznie temat istnieje i w Klubie są tego świadomi. "Sklep hokeja" będzie, no ale nie chcę Ci obiecywać gruszek na wierzbie... Po prostu "będzie", ale musimy się uzbroić w cierpliwość. Obecny faktycznie jeszcze z Cracovia-hokej nie ma nic wspólnego.
@Prometeusz#42692
Bardzo dziękuję za pamięć i podjęcie tematu🤝
Do zobaczenia w weekend przy S7!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)