[quote]#post1723755 Wg mnie sytuacja była bardziej skomplikowana. Cytat powinien się w pierwszej kolejności znaleźć w temacie Dawida Kroczka. Młody chciał grać a Kroczek wodział interes klubu i swój w tym by grał neznadziejny Sokołowski.[/quote]
Na decyzję kroczka na boisku miał swój jednak wpływ MD, dlaczego pół roku bronił beznadziejny ravas? Sokołowski to już wogole, poplątanie nóg, choć na poziomie Śląska Wrocław nawet sobie radził. Czy to źle że kroczek mało grał Bzdylem, mi się wydaje że dostawał dużo szans jak na ówczesne możliwość Fabiana. Podobnie dostawał tabiszek za Elsnera, tabiszek i Fabian z pewnością są jeszcze zbyt chucherkowaci na ESA
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
Bzdyl to jest ewidentna zawalanka koncepcji stworzonej przez Drozdza i Gambala rozwoju klubu.
Tu nie ma czego bronić, tu trzeba za przeproszeniem opierdzielic tych, którzy do takiej sytuacji doprowadzili. Rodzina Bzdylow to Pasiaki zresztą jak sam młody Bzdyl.
Co trzeba miec w głowie, aby tak zniechęcić cała rodzinę Bzdylow, aby woleli chłopaka wysłać na Słowację niż blisko na Kałuży 1.
Trzeba coś z tym zrobić, aby więcej młodych chłopaków z rezerw czy CLJtki dawać możliwość chociaz polizania ekstraklasy.
Inwestujemy w ich rozwój miliony, a efekty narazie takie sobie.
- Edytowany
za samego Bzdyla Drozdzowi nalezal sie kop w dupę. Mielismy za to Aleksicia kurwa, do tej pory mnie trzepie, ze pasiaka z Wieliczki nie ma na placu u nas co tydzien, a ja tych pieprzonych melepetow z 4 stron swiata musze ogladac.
Co do sponsora, typowe pieprzenei na koncu sezony pod mobilizacje, tak, oczywiscie sponsor po spadku juz nie wejdzie, oczywiscie. i oczywiscie akurat teraz sie objawil i akurat teraz jest wyciek do mas. a potem sie okaze, ze mial byc, ale za malo przyszlo kibicow, ktos na B2 powiedzial Pasy grac kurwa mac, kielbasa z grilla byla niedopieczona i sponsor zrezygnowal. iddzie w chuj z tymi pierdolami.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)