A ja zadam pytanie czy udźwigną presję , ten mecz jest pompowany jakby ostatnia kolejka walce o coś (dla mnie zajęcie 4 miejsca i gra w "pucharach") to porażka.W zasięgu medal na który czekamy dziesiątki lat.
Napewno się zdążą porażki, serię na wiosnę coś koło 25 kolejki zobaczymy o co gramy i czy o coś gramy.
-
-
Cracovia 0 - 2 Lech Poznań, sobota 19 października 2024, 20:15
To "coś" o co gramy w tym meczu tu utzrymanie się wśród 3-4 pierwszych zespołów z przewadą nad goniącymi. Wiadomo, że zarówno nas jak i Lecha Raków i Jagę spotkają jeszcze słabsze mecze, potracimy punkty, lecz, żeby walczyć o podium musimy raczej "uciekać" stawce niż liczyć, że ją kiedyś dogonimy. Nie jesteśmy ulubieńcami pzpn. Nawet nie chodzi tutaj o kwestie towarzyskie czy historyczne. Nie mamy dobrej historii występów w pucharach i lesne dziadki raczej nie widzą nas chętnie w tym gronie. A co za tym idzie w każdym meczu będziemy musieli być bezwzględnie lepsi by go wygrać. Pamiętajmy, że prędzej czy późnien zacznie się ptomowanie LzS, a "Prezes Kmita jest z Białegostoku". Napiszę truizm: Im mniej punktów straconych po drodze tym większe szanse na sukces. I jeśli o mnie chodzi tak samo pompuję balonik przed najbliższym maczem jak pompowałem przed meczem ze stala, Śląskiem czy będę pompował przed Motorem o GieKSą.
w ciągu kolejnych 4 godzin zeszło 432 bilety.
o 19.25 dostępne było 1626 miejsc.
A2, G1, H1 i F4 liczby jednocyfrowe
[quote]#post1646264 w ciągu kolejnych 4 godzin zeszło 432 bilety.
o 19.25 dostępne było 1626 miejsc.
A2, G1, H1 i F4 liczby jednocyfrowe[/quote]
A2 już wyprzedane
- Edytowany
A na B4 pojawił się jeden bilet 😅
Edit: już nie ma😄
[quote]#post1646267 A na B4 pojawił się jeden bilet 😅 [/quote]
Bo tak jedna sztuka pojawia się i znika na B4, A3, teraz A2. Pewnie ktoś kupuje, nie kończy transakcji inny próbuje, etc. Ale i tak można je uważać za wyprzedane
- Edytowany
Około 6 miejsc dzieli sektor F od dołączenia do B, D i E i wywieszenia tabliczki "sprzedaż zakończona". Niecałe 190 biletów dzieli nas od przekroczenia bariery 12k. Zostanie 1300 w sprzedaży i faktycznie jutro może się ona skończyć. 9 dni przed meczem.
- Edytowany
Jeden telebim tam gdzie organizujemy Dzień Dziecka, drugi telebim na Żębie Przeoryszy i kolejne 5000 może poczuć klimat...
Prezesie do dzieła !!!
100 biletów przybyło nagle...
No i nagle ubyło ponad 100 biletów 🤤
- Edytowany
W nowy dzień wchodzimy z 1449 dostępnymi biletami.
od godziny 11.15 do północy zeszło 1190
Spora szansa, że w czwartek się skończą.
240 postów o frekwencji. 11 o piłce
[quote]#post1646318 240 postów o frekwencji. 11 o piłce[/quote]
Jeszcze 9 dni do meczu, jutro, jak bilety się wyczerpią, będzie pisane tylko i wyłącznie o piłce i proporcje się zdecydowanie zmienią, po co w tym widzieć problem?
bawi mnie jaranie się frekwencją. ogólnie. szczególnie gdy jest związana z faktem, że przyjeżdża do nas dużo Lecha.
[quote]#post1646320 bawi mnie jaranie się frekwencją. ogólnie. szczególnie gdy jest związana z faktem, że przyjeżdża do nas dużo Lecha.[/quote]
A czym możemy się jarać?
@SaNtO#842 Nawet zakładając, że z Poznania przyjedzie 4k, w normalnych warunkach gdyby był sektor gości otwarty, to 1k z tego siada tam. Czyli zakładając wyprzedane bilety, zabierają nam 3k miejsc. Widząc dotychczasową sprzedaż taka liczba zakupuje bilety w kasach w dniu meczowym. Innymi słowy, czy byśmy grali z Kolejorzem, czy nie, i tak pewnie ocieralibyśmy się o komplet. A to nie jest, póki co - niestety, zwyczajowa sytuacja. Stąd wielu z nas o tym pisze.
nie pisze tylko przeżywa od rana do wieczora i jeszcze czasem po nocy. dziwi mnie też zamiłowanie do tłumów
[quote]#post1646325 nie pisze tylko przeżywa od rana do wieczora i jeszcze czasem po nocy. dziwi mnie też zamiłowanie do tłumów[/quote]
24h przeżywamy, piszemy i będziemy.
- Edytowany
@SaNtO#842
Może chociażby dlatego, żeby Klub zarobił
Więcej niż 20 zł per capita w dniu meczowym? Czy słaby argument?
Diego Ty też w lidze księgowych? Kiedy się transferowałeś?
Optymalnie na stadionie jest przy 8 tysiącach. Stosunek jakości atmosfery/dopingu do kolejek do kibla i po kiełbasę jest zadowalający. Brak ścisku na trybunie a przy tym brak poczucia, że jest pustawo. Skoro tak to liczę, że od kompletu 5200 biletów, razy 40 zł średnio to mi wychodzi trochę powyżej 200 tysięcy złotych. Czy faktycznie taka kwota waży klubowi? Może tak.. nie wiem.. nie jestem w lidze księgowych.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)