Mecz już jutro!
Pierwszy na własnych śmieciach w tym sezonie!
Przeciwnik atrakcyjny więc liczę na dobrą frekwencję i oczywiście zwycięstwo :)
Do boju Pasy !!!
-
-
[2] CRACOVIA - Podhale Nowy Targ | 20.09.2024, godz. 18:00
Fajnie zaczynać od Podhala i liczę na zwycięstwo jak na dobrą wróżbę na cały sezon.
Za lata łez .....
Przed meczem ceremonia podziękowania Rudiemiu.
Lać tę zbieraninę z Nowego Targu na inaugurację !!
Bilety zakupione! Piąteczek Piątunio godz. 18:00 czy może być coś fajniejszego od piwa w melinie i hokeja na Pasach ??? :) Meldujemy się z synem na inauguracji sezonu!!!
HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJA !!!
Jakiej melinie? Chyba nie nazwałeś tak szynku Zwierzynku? 😲
[quote]#post1642700 Jakiej melinie? Chyba nie nazwałeś tak szynku Zwierzynku? 😲[/quote]
upssss........ 😂
To jest Lodowy Wierzynek!
Znad Dunajca płyną fale ... Łomot dostaje Podhale ... 😯😯😯
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-09/1000009142-jpg-56977040.jpg[/img]
Wiecie, co prawda dawno nie byłem na hokeju. Ale czy to normalne, że typy z Podhala od tak siedzą sobie na naszym sektorze i jeszcze drą ryja?!
- Edytowany
Z 4-0 na 4-3 co my wyprawiamy?
To chyba z 10 lat Cię nie było na hokeju.
- Edytowany
Byłem w zeszłym roku😌 po za tym to już inna drużyna
[quote]#post1642817 To chyba z 10 lat Cię nie było na hokeju. [/quote]
No mniej więcej coś takiego...
- Edytowany
[quote]#post1642819 [quote]#post1642817 To chyba z 10 lat Cię nie było na hokeju. [/quote]
No mniej więcej coś takiego...
[/quote]
No więc właśnie. Już z tyle lat jest tak regularnie i nie mówię tylko o kibicach Podhala.
A w temacie organizacyjnym; puszczenie syreny po golu Podhala, brak słów...
o.O
- Edytowany
Ma ktoś linka do meczu?
[b]Edycja z 20.09.2024 o godz. 19:58 (scalono posty)[/b]
http://onhockey.tv/index.php?place=sawlive3&chann
A ja mam pytanie może nie bardzo istotne na tą porę ale jednak jakim prawem w tabeli umieszczono Unię przed nami na 1 miejscu jak ma od nas gorszy bilans bramkowy przy równej ilości punktów?
Wynik zrobiony w I tercji. Później było bardzo wyrównane starcie a chwilami z przewagą Podhala. Denerwujące są okresy przestojów jak w II tercji, gdzie przeciwnik zamyka nas i długimi okresami zmusza do defensywy. Do poprawy gra obronna -na razie słabiej wyglądająca kompensowana jest przez skuteczne ataki. Ale z lepszymi zespołami to nie przejdzie. Punkty są...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)