No to ruszamy. Do boju Cracovia!!!
-
-
[1] TKH Toruń - Cracovia | 13.09.2024, godz. 17:00
Na pierwsze koty za płoty wygramy 2:1
Tylko (Pi-0,14) punkty.
2:5 dla Pasów!
0:1
Jakość transmisji to jest jakiś cyrk. U Was też tak zacina i "pikseluje" obraz?
1-2
[quote]#post1641234 Jakość transmisji to jest jakiś cyrk. U Was też tak zacina i "pikseluje" obraz? [/quote]
Tak samo…nawet myślałem że to kwestia przeglądarki w moim tv, zmiana pomogła i przycina się mniej ale jakość obrazu na tv to jakiś dramat-na pewno nie jest to 1080p
1:3
[quote]#post1641237 [quote]#post1641234 Jakość transmisji to jest jakiś cyrk. U Was też tak zacina i "pikseluje" obraz? [/quote]
Tak samo…nawet myślałem że to kwestia przeglądarki w moim tv, zmiana pomogła i przycina się mniej ale jakość obrazu na tv to jakiś dramat-na pewno nie jest to 1080p
[/quote]
Parametry łącza i komputera mam kilkukrotnie wyższe niż zalecane przez tą gównianą platformę, inne streamingi, które mają o wiele większe wymagania, działają bez problemu, a tu za niemałe pieniądze dostaję taki shit, że z czterech goli widziałem dwa, z czego jeden dopiero w powtórce.
[quote]#post1641239 [quote]#post1641237 [quote]#post1641234 Jakość transmisji to jest jakiś cyrk. U Was też tak zacina i "pikseluje" obraz? [/quote]
[/quote]
Parametry łącza i komputera mam kilkukrotnie wyższe niż zalecane przez tą gównianą platformę, inne streamingi, które mają o wiele większe wymagania, działają bez problemu, a tu za niemałe pieniądze dostaję taki shit, że z czterech goli widziałem dwa, z czego jeden dopiero w powtórce.[/quote]
Ja kiedyś pisałem do nich z reklamacją…chcieli jakieś screeny z przeglądarki z logami czy czymś takim-tyle że na tv chyba nie dam rady tego wyciągnąć i też wszystko inne działało a transmisja mi się cięła i odpuściłem.
Teraz działa mi płynnie w miarę ale niby jakość pokazuje 1080p ale na moje oko najwyżej 1079 jest ;)
1:4
Szwedzi szaleją.
Jak ktoś nie chce płacić…to na onhockey są też mecze naszej ligi
Nasi rywale już na kontakcie.
3-5😁
Co się tam odpierdala?!
Alles unter kontrole 4:6
Nie znam się na jakimś niemieckim (chyba) języku ale wiem tak po polsku że wygraliśmy pierwszy mecz brawo!
Do 48 minuty pewna dominacja Cracovii. Ale po bramce na 2-4 nasi jakby staneli i Toruń miał okresy gry w kontakcie bramkowym. Inna sprawa, że do poprawy gra obronna bo bramka nr 2 i 4 dla Torunia to gapiostwo bramkarza i obrońców, którzy pozwolili na dobicie bezpańskiego krążka leżącego w polu bramkowym. Na szczęście w przodzie mamy mocne karty a bramka nr 6 "palce lizać" :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)