Koszykarze ostatecznie koniec, siatkarki przegrywają 0:2. Czas iść spać.
-
-
Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024
Nie wiem czy mamy jeszcze jakiejkolwiek szansę na złoto bo ogólnie wyglądamy tragicznie. Rozum podpowiada że nie ma szans ale serce coś czuję, że ta zwariowana Szeremeta może jakimś cudem zrobić złoto…
Laska która po igrzyska pójdzie w długą co zapowiada nawet jej trener a przed igrzyskami obiecała trenerowi że nie będzie pić…
To są jaja dopiero 😂
Dziś kiedy dostajemy baty prawie wszędzie mogę się już z planów Szeremety i jej trenera się pośmiać 😂😂😂 ale trzymam kciuki , żeby to złoto zdobyła .
Jeszcze ta pani od biegania po ścianie. Ponoć pewne złoto. Może cos wpadnie w kajakach, może Kaczmarek 400metrow, może zapasy, coś ominąłem? Może 3 medale, w tym jeden złoty.
Jutro odpowiedź czy będzie złoto - startują dwie Ole - Mirosław i Kałucka obie z szansami na złoto
Na spokojnie o transach w sporcie
https://www.youtube.com/watch?v=-65rHFxhDVg
w końcu!! brawo siatkarze, znakomity mecz.
Siatkarze uratują igrzyska? 😋
Wreszcie, kurwa, wreszcie!!!
Półfinał mega trudny, chyba wolałbym Brazylię, ale obawiam się, że to będą Amerykanie.
jak zrobią złoto a drugie we wbieganiu na sciane to tak, uratowane beda!
Lepsze USA albo Brazylia niż Francja albo Włochy wg mnie. Kobiety też dobrze że nie mają w drabince Turcji , albo Serbii.
To był chyba strzał w 10 z zatrudnieniem Grbica.
Dobrze im zrobił lockdown w wiosce :)
Brawo!
A w studio TVP Sport w programie o kobiecie-pająku, nasz forumowicz RAF_Jedynka 🙄
[quote]#post1634692 A w studio TVP Sport w programie o kobiecie-pająku, nasz forumowicz RAF_Jedynka 🙄 [/quote]
A co w tym dziwnego?
No nie miałem pojęcia, że jest specjalistą od wspinaczki sportowej..
Aleksandra "F1" Mirosław 😁
- Edytowany
No to Ola Mirosław weszła w zawody z przytupem i rekord świata :)
EDIT
I drugi rekord!
Zejdzie poniżej 6 sek. ? 😁
- Edytowany
No jak zacznie się wspinać na poważnie w wyścigach medalowych to jest szansa :)
EDIT
A druga Ola na trzecim miejscu po eliminacjach brawo!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)