To jest kurwa niewiarygodne jak ten świat zwariował.
-
-
Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024
Remco King 🏅🏅
- Edytowany
Mlody Remco!!!!
W swoim stylu, nie patrząc na innych, pociągnął po olimpijskie złoto!!!
Ogromnie mnie to cieszy, albowiem mocno kibicuję temu "zadziorowi".
Brawo Remco!!!
Ja wiem, że liczy się ostateczny wynik, ale grać jak w dwóch pierwszych setach z Włochami po prostu nie przystoi.
Niestety wygląda na to, że formy nie ma i jakikolwiek medal będzie dużym sukcesem. Włosi idą po złoto?
@MSC możesz śmiało napierdalać na Leona, zagrał dziś takie same dno jak reszta drużyny.
To jest turniej i siły trzeba dawkować, po cholerę nam reprezentacja, która wszystko wygrywa ale tylko do ćwierćfinału.
Moim zdaniem jesteśmy tak mocni, że postanowiliśmy sobie sami ustawić rywala w ćwierćfinale i zdobędziemy medal po wcześniejszym ograniu Słowenii.😀
Sobota na olimpiadzie w pigułce
Mi się najbardziej zapasy i szermierka podobały
https://youtu.be/NBkyth_KT3E?si=VmILRbxJNrsus6nK
Przy pchnięciu kulą, sędzia zareagował chyba zbyt nerwowo. ☺
Swoboda odpadła o 0,01 sekundy, idę się napić bo na trzeźwo tych igrzysk w naszym wykonaniu oglądać się nie da.
[quote]#post1634429 Swoboda odpadła o 0,01 sekundy, idę się napić bo na trzeźwo tych igrzysk w naszym wykonaniu oglądać się nie da.[/quote]
Ma za duża dupę.
A ja myślę, że te tatuaże są za ciężkie.
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000022976-jpg-62816322.jpg[/img]
Jest Gość!!!
Ps. Jutro tak chciałbym widzieć Kaśkę Niewiadoma:)
[quote]#post1634433 A ja myślę, że te tatuaże są za ciężkie.[/quote]
Tatuaże robią z niej wizualnego damskiego menela. Ochyda.
- Edytowany
To prosta dziewczyna jest i tyle, ale serca do walki nie można jej odbierać, najlepszy polski wynik w kobiecym sprincie od 1968 roku.
Amerykanie to jednak są mega frajerzy. Wczoraj w półfinałach 4x400 gender rekord świata, a dziś dali się ograć jak dzieci holenderskiej dziewusze.
Za chwilę w klasyfikacji medalowej miną nas Dominika (nie Dominikana) i St. Lucia.
Ohyda dla mnie to byla jak pewna gwiazda wystepowala z ukrainska flaga przypieta do pustego lba. Ewa fajna i sympatyczna dziewczyna, no ale uwarunkowan genetycznych nie oszukasz i z pigmentododatnimi ciezko w sprintach rywalizowac :(
A jakby miała ruską flagę przypięta do łba to ???
[quote]#post1634446 A jakby miała ruską flagę przypięta do łba to ??? [/quote]
To dokładnie to samo.
Jest 9, nie jest źle. Gorzej taki Bukowiecki w kuli, który nie jest w stanie pchąć na 19 metrów, ponad 3 metry straty do zwycięzcy, wstyd.
Saint Lucia właśnie nas wyprzedza w klasyfikacji medalowej 😬
- Edytowany
Swoboda 9 i najszybsza biała kobieta.
A teraz mija nas Dominika.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)