26 lipca (piątek):
Puszcza Niepołomice - Górnik Zabrze, godz. 18:00, sędzia: Daniel Stefański (Bydgoszcz)
Lechia Gdańsk - Motor Lublin, godz. 20:30, sędzia: Damian Sylwestrzak (Wrocław)
27 lipca (sobota):
Stal Mielec - GKS Katowice, godz. 14:45, sędzia: Łukasz Kuźma (Białystok)
Radomiak Radom - Jagiellonia Białystok, godz. 17:30, sędzia: Piotr Lasyk (Bytom)
Widzew Łódź - Lech Poznań, godz. 20:15, sędzia: Szymon Marciniak (Płock)
28 lipca (niedziela):
Zagłębie Lubin - Pogoń Szczecin, godz. 14:45, sędzia: Paweł Malec (Łódź)
Piast Gliwice - Śląsk Wrocław, godz. 17:30, sędzia: Paweł Raczkowski (Warszawa)
Korona Kielce - Legia Warszawa, godz. 20:15, sędzia: Karol Arys (Szczecin)
-
-
Pozostałe mecze 2-ej kolejki ekstraklasy sezon 2024/2025
kolega się pod hanka podszywa i nikt sobie z tego nic nie robi
[quote]#post1632530 kolega się pod hanka podszywa i nikt sobie z tego nic nie robi[/quote]
który kolega się podszywa?
To już nie ta sama Puszcza co w poprzednim sezonie, fajnie grają.
Od 71 min motur prowadzi z lechią 1:0
[quote]#post1632719 Od 71 min motur prowadzi z lechią 1:0[/quote]
juz 2
No nikt mnie tak dzisiaj nie wkurwił jak ta szmata z Gdańska 😅
@wrzo.ksc#2514
BTS? ;-)
Fajnie jak by nasi grali taki futbol jak Puszcza!!! Dało by się na to patrzeć 🤪
[quote]#post1632728 @wrzo.ksc#2514
BTS? ;-) [/quote]
Wybacz ale nie wiem co ten skrót oznacza 😅
Zepsuli mi typerka i kupon 😉
@wrzo.ksc#2514
Obie strzelą po angielsku. Mi też zepsuli ;-) EOT
Stal Mielec 0-1 GKS Katowice
Arkadiusz Jędrych 31 (k)
Randomiak - Potoczanka 2-3
- Edytowany
Lech już w 4" dostaje 0:1
w 11" jest już 2:0 dla widzewa
Oglądając te mecze to naprawdę ogarnia człowieka wstyd. Wszyscy grają w piłkę, próbują coś konstruować, atakują, oddają strzały. Cracovia to na razie antyfutbol i kopanie się po czołach. Zawiodłem się na razie na trenerze Kroczku, bo obrona Częstochowy z 10 drużyną ligi u siebie to żenada. Oczywiście z pokorą czekam i liczę na odmianę, ale skoro dalej uparcie gramy trójką obrońców to znaczy, że wnioski wyciągane są powoli. Lech dostaje już 2-0...
Ale ten Lech jest beznadziejny, szykuje się mega ciężki mecz za tydzień w poniedziałek, jak piłkarze nie wejdą na wyższy poziom to będzie pogrom.
Oglądałeś chociaż gościu ten mecz, Widzew grał do 2-0 w 1 połowie, a potem spuchł i sztycha nie robił, Lech dużo lepszy choć nieskuteczny. Do tego okradli go z bramki.
O jakim pogromie może być mowa???
- Edytowany
[quote]#post1632850 Oglądałeś chociaż gościu ten mecz, Widzew grał do 2-0 w 1 połowie, a potem spuchł i sztycha nie robił, Lech dużo lepszy choć nieskuteczny. Do tego okradli go z bramki.
O jakim pogromie może być mowa???[/quote]
Widziałeś "gościu" że pisałem to po pierwszej połowie ? Także wyluzuj z tym "gościu"
Nie, nie widziałem, jeszcze tylko tego brakowało, żebyśmy musieliśmy sprawdzać, kiedy ktoś pisze posty!😆
Poza tym to już twój problem gościu, bo mecz trwa min. 90 minut.
Widzew Łódź 2-1 Lech Poznań
Jakub Sypek 3, Fran Álvarez 10 - Mikael Ishak 42
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)