Przepraszam od razu za to, że w poprzednim sezonie ostatecznie nie podsumowałem tych celów. Działo się dużo prywatnie i zawodowo. Postaram się to zrobić bo wartość te "zabawy" będą mieć tylko przy zachowaniu ciągłości. To też dla potomnych pamiątka.
W tym roku trochę późno się też obudziłem, ale dzięki temu mniej kontrowersji przy ocenianiu możliwości kadry, która prawie skompletowana. Normalnie wątek miałby być drogowskazem dla Dróżdża, w jaką stronę się obracać. Ale nie będzie za późno jak zrobimy co do nas należy, by na właściwą (ewentualnie) drogę zawrócił i sięgnął głębiej do kieszeni.
Wątek ma więc być drogowskazem dla rządzących klubem. Kibice stawiają cele sportowe. Śp. Prof. Filipiak nigdy tego nie robił. Obecnie Dróżdż jest jakby trochę nieśmiały, ale coś się zaczyna w tej kwestii dziać. Jest ostrożny bo boi się porażki. Jak to mówi klasyk: jeśli się boisz to już jesteś niewolnikiem.
Ja dla przykładu nie zadowolę się 8. miejscem. Myślę, że naszej zbieraniny nie stać na więcej niż 10-12 miejsce. Ale ja od lat stawiam cel jakim jest wejście do ligowej czołówki. Marzę o mistrzostwie ale nie będę się z tym wychylał bo na to (w mojej ocenie) dla nas za wcześnie. Nie jesteśmy nawet organizacyjnie gotowi na taki sukces.
Ale zapraszam wszystkich forowiczów do głosowania.
[b]LIGA[/b]
A. Mistrzostwo Polski
B. Medal mistrzostw Polski
C. Miejsce pucharowe, względnie blisko podium i czołówki, walka o czołowe pozycje do samego końca
D. Pykanko w środku o nic (czyli udawanie że cokolwiek znaczy walka o zajęcie ósmego miejsca)
E. Rozpaczliwa walka o utrzymanie zakończona happy endem
F. Można spaść byleby utrzymać wszystkich dyrektorów
[b]PUCHAR POLSKI[/b]
A. Zwycięstwo
B. Awans do finału
C. Pokonanie każdego niżej notowanego rywala i wyrównana walka z ligowcami. Brak bólu dupy jak wylosujemy kogoś silnego i odpadniemy
D. Byleby nie odpaść z jakimiś frajerami na samym początku rozgrywek
NA GŁOSY CZEKAM DO 21.07.2024 do godziny 14:44
Na początek ode mnie:
LIGA
C
PP
C
-
-
CELE NA SEZON 2024/2025 [głosowanie]
AA
CC
CA
Zdecydowanie
C
A
CC
Liga C
Puchar A
A C
C C
C
A
AA
BC
BA
C
B
BC
A
A
BA
BA
C
A
C
C
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)