Jakby się nie skończyło, to takiego zostawiania zdrowia na murawie oczekujemy.
-
-
kolejka nr 28, Jagiellonia - Cracovia, niedziela 14-04-2024 godz. 15.00
W końcu super mecz do oglądania, w końcu wygrywamy...uff i oby tak bylo juz do konca sezonu.
O widzę , ze mamy nawet japońskiego mieciela
Co to za chuj stary komentuje w canale plus i ciśnie cały czas po nas?
Nie da się kurwa tego pojeba wyłączyć ? Ja pierdolę! Wyłączyłem dzwięk 😡
Węgrzyna wydupcyli za nieobiektywny komentarz, może z tym starym pierdzielem jagodą tez się zreflektują.
warzne ze wygrana tuz tuz
Bardzo ważna wygrana , bezcenne trzy punkty!! Brawo dla Naszych za walkę, za szybką reakcję po czerwonej kartce, za dobry mecz. Oby tak dalej!!!
[quote]#post1613458 Bardzo ważna wygrana , bezcenne trzy punkty!! Brawo dla Naszych za walkę, za szybką reakcję po czerwonej kartce, za dobry mecz. Oby tak dalej!!![/quote]
Jeszcze nie wygraliśmy …
- Edytowany
już sie powoli martwiłem o tabele wygrana puszczy......
[b]Edycja z 14.04.2024 o godz. 16:54 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1613459 [quote]#post1613458 Bardzo ważna wygrana , bezcenne trzy punkty!! Brawo dla Naszych za walkę, za szybką reakcję po czerwonej kartce, za dobry mecz. Oby tak dalej!!![/quote]
Jeszcze nie wygraliśmy …[/quote]
nie wiele sie zmieni czuje to./.......
8 minut !!!!
Ale wg jagody urwaliśmy 15 przez leżenie...
Nie podoba mi się to pajacowanie naszych 🙄
Wyszedlem do ogrodu po bramce jadzki.. a tu cyk widze ze grajo meczycho jak z nut... wazne 3 punkty... niech rozdzka dziala jak najdluzej...
jest 2 bramkowa przewaga luz.....oni w 10
Jagoda nie jest nieobiektywny on jest kosmitą 😄.
Tak ma i już.
Jak zwykle nerwy do końca
- Edytowany
[quote]#post1613469 Jak zwykle nerwy do końca[/quote] dwie bramki przewagi jakie nerwy
[b]Edycja z 14.04.2024 o godz. 17:03 (scalono posty)[/b]
i the end
Co za mecz!!!!!!!!
Cała Cracovia ma wygrać nie wygra!!!!
Ma przegrać to wygra!!!!!!
3 pkt nasze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)