Pierwszy raz Kroczek ma w swojej trenerskiej karierze taki kryzys,oczywiście jest w dobrej sytuacji bo nikt go do końca sezonu nie zwolni ze stanowiska, więc ma szansę udowodnić że sobie poradzie z tym kryzysem,co do konferencji widać że trener Kroczek nie ma pewności czy to wszystko wskoczy na dobre tory.
-
-
Dawid Kroczek, trenerze dziękujemy
Wierzyłem, broniłem, dałem szansę. Ale jednak idź Pan w ch.j !!!
Trener bezNadzieja raczej. Idź już chłopie w pizdu bo wstyd.
Pakuj mandżur.
Wyjazd do rezerw
To jest już koniec !!!!
- Edytowany
A ja was powkurwiam,on tu sobie jeszcze dlugo popracuje i nic z tym nie zrobicie. Poza tym,jak to szlo,rozliczajmy po sezonie.
- Edytowany
Wypierdalaj "trenerze".
[quote]#post1666269 Wypierdalaj.[/quote]
Profesorek,czemu Ty tak do mnie jak mysmy razem pilke kopali
Przecież nie do Ciebie.
Długo nie pisałem bo nowa nadzieja nowy prezes czas na zmiany a tu z każdym meczem coraz gorzej . Chyba nie pamiętam kiedy tyle bramek samobójczych było w sezonie . Więc albo piłkarze źli albo trener ?
Pomyliłeś fora, to nie forum Korony.
[ w tle muzyka niczym z Walkirii...
zamknijcie oczy i usłyszcie głoś Bogusława Wołoszańskiego]:
czy trener Kroczek ogarnie kryzys..?
😁
TRENERZE SZYBKA REZYGNACJA /TRZEBA MIEĆ HONOR/
Jaki znowu trenerze? Mac654 co ty na to? Wuefista czy nie? Chociaz na wuefiste to zbytnio ulany,jakby mase robil od kilku lat,ale bez odpowiedniej intensywnosci. Typ sie nie nadaje nawet do juniorow,bo by ich oduczyl piekna pilki noznej. W sumie to nie mozna go winic bo zatrudnil go ten wiesniak "chcem".
Był wf-ista był cygan i Jacek to ma to znaczenie dla mnie liczy się miejsce w tabeli a czy trenerem będzie vuković czy Magiera którego nie cierpię to i tak liczą punkt na koniec sezonu więc nie przywiązujemy się do trenerów bo to nie są jakieś legendy klubowe tylko trenerzy którzy przyszli zarobić .
Na mecz z puszczą niech każdy przyniesie białą chusteczkę i zaśpiwajmy trenerowi."Time to say goodbye , Kroczek wyp.....,lalalalala"
https://m.youtube.com/watch?v=PlpvqPs3vGQ&pp=ygUZYnJ5Z2FkYSBrcnl6eXMgbmllIG1hIG5pY9IHCQlRCQGHKiGM7w%3D%3D
Dobrze liczę że na 10 spotkan wygrali jedno 6 zremisowali i 3 przegrali??
Śmierdzi straszną malizna...a szkoda
Od czasów Kafarskiego nie widziałem większego dyletanta na naszej ławce.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)