Czesc wszystkim,
chwile mnie na Forum nie bylo, ale wracam z ogromna prosba:
[b]- poszukuje nagrania radiowego (transmisja w Programie 1 Polskiego Radia lub w Radio Krakow) z komentarzem finalowego spotkania lub obu rozgrywanych w Aalborgu. Mecz dla radia komentowali Marek Solecki i Jacek Chadzinski.[/b]
Czy ktos ma moze dostepne nagranie dzwiekowe? Poprosze o info na priv lub bezposrednio w watku.
Oczywiscie w rewanzu stawiam piwko, albo dwa na najblizszych playoff`ach... :)
Dla przypomnienia, jak wazny to byl mecz:
Hokeiści Comarch Cracovii zdobyli Puchar Kontynentalny.
W rozgrywanym w Aalborgu turnieju finałowym w piątek pokonali mistrza Kazachstanu Saryarkę Karaganda 2:1, a w sobotnim spotkaniu wygrali z miejscowymi Pirates 4:0.
Zdobycie Pucharu Kontynentalnego to jeden z największych sukcesów w historii polskiego klubowego hokeja. Dzięki temu podopieczni trenera Rudolfa Rohacka zagwarantowali sobie prawo gry w najbliższej edycji Hokejowej Ligi Mistrzów.
Aalborg Pirates – Comarch Cracovia Kraków 0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
Bramki: 0:1 Collin Shirley (8), 0:2 Anton Złobin (9), 0:3 Dmitrij Ismagiłow (21), 0:4 Damian Kapica (59).
Kary: Aalborg Pirates - 8; Comarch Cracovia – 8 minut.
-
-
OGROMNA PROSBA! CRACOVIA zdobywca Pucharu Kontynentalnego -
Poproś w trybie dostępu do informacji publicznej w Radiu Kraków. Jako jednostka finansowana z naszych podatków, muszą Ci udostępnić (o ile mają zarchiwizowane). Jedyne co mi do głowy przychodzi.
A jak uda Ci się zdobyć, to może podzielisz się. Nigdy nie wpadłem na to żeby kolekcjonować takie perełki. Ktoś tu miał chyba nagrania z MP2006, chyba Jurassic.
Dobry pomysl Diego, tylko wlasnie... oni archiwizuja nagrania z transmisji internetowych jedynie przez 2 lata, pozniej kasuja.
Juz te opcje sprawdzalem - nie ma w Radiu Krakow kopii.
Stad pomysl, ze moze ktos na Forum nagral i ma w swoich zasobach...
@CHT: jak znajde, to udostepnie tutaj. To jasne. Tylko na razie marnie to wyglada...
Ja mam transmisje ze strony CHL z PK w Aalborgu, a finały MP z 2006 też mam, jak domyśla się CHT 😉
4 dni później
- Edytowany
Jurassic - masz privka... ;)
A we wtorek i srode wszyscy na S7!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)