Jak chcesz mieć ciepło w domu, to zarówno instalacja grzewcza, izolacja, jak i rachunki Cię nie walą.
-
-
MATEUSZ DRÓŻDŻ - prezes Cracovii
Jak chcę mieć ciepło w domu to jako użytkownik podkręcam grzanie (bo zdecydowałem się na dom z pełnymi konsekwencjami), a jak jestem prezesem w klubie piłkarskim to "zarządzam z pełnymi konsekwencjami"!!!, tak aby ten klub dawał... i teraz pytanie co???
PS
Jak ogrzewam rachunki mnie nie walą, bo je kontroluję, tak by dom był zajebisty...
[quote]#post1612507 Jak chcesz mieć ciepło w domu, to zarówno instalacja grzewcza, izolacja, jak i rachunki Cię nie walą.[/quote]Można mieć ciepło w domu relatywnie taniej niż inni gdy się myśli. Jest wiele przykładów w różnych krajach gdzie drużyny dysponujące niższym budżetem wygrywały ligę (czyli miały ciepło taniej). Trzeba "tylko mieć kompetencje w zakresie zarządzania". obsługa prawna czy finansowa jest bardzo często zlecana zewnętrznym wyspecjalizowanym podmiotom, których celem jest pokazywanie skutków podejmowanych decyzji a nie podejmowanie decyzji!
Tak, wiem; można też mieć „miliony”, a bieżące zarządzanie oddać konsorcjum Tabisz et consortes.
Za 20 min wywiad z naszym prezezem na meczykach - oj ocieplają sobie wizerunek pasiaków ostatnio :D
https://www.youtube.com/watch?v=5oFQ4jbcN0c
Jeeeest! Już się bałem że nie będzie w tym tygodniu wywiadu ufffff !!! Będzie punkt w Białymstoku! 🤣
Wywiadzik tu,
wywiadzik tam,
a na boisku ciągle chłam...
To Prezes chyba wyjaśnił, że Papsuzn nie ma szans zostania trenerem w Cracovii xD
"Kalman najlepszym napastnikiem w lidze"
Której?
Przepraszam edit najlepszy napastnik jakiego miał prezes do dyspozycji
https://twitter.com/Meczykipl/status/1778833456530669839?t=Wevf9-Asu3ZcbTr1wLLbO-cq1yc-ohFjuR8-wvpEOXw&s=19
To sie prosi o jakąś fotkę psa w koszulce na tle naszego POKa i memek w stylu 'kibice ***** kochają Cracovię ale wstydzą się przyznać' czy coś w stylu tych w Łodzi ;)
Harry potter już sie spłakał pod postem 😂
Ale płaczki🫨🤣
Nienawidze tej pały królewskiego..
- Edytowany
Ja tez starszna pizda, typowy .. zakompleksiony łemkowy chłop.
- Edytowany
Po kilku latach prezesury M. Dróżdż powie: „Zostaliśmy operatorem Stadionu Miejskiego przy ul. Reymonta i akurat niedawno był mecz wisły. Jej piłkarze nie mieli gdzie grać, więc robili to u nas. Widzicie jak płacą w kasie Cracovii?”. ☺
Królewski to jest jeden wielki mem
Nie rozumiem poczucia satysfakcji naszego prezesa...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)