Nasz młody 4 atak wygląda fajnie. Natomiast nasza gra w obronie, w sumie to nie istnieje. I nie jest to problem młodych Polaków... Cieszymy się że Sanok w tym sezonie nie gra, bo mielibyśmy zaszczytne ostatnie miejsce. Problem tkwi z całym szacunkiem ale w trenerze,w tym sezonie wychodzi to jak na dłoni.
-
-
[24] Re-Plast Unia Oświęcim - Cracovia, 1.12.2023, piątek, godz. 18:00
- Edytowany
Runda zasadnicza zawsze była nudna. Za dużo bramek. Następny mecz zagrajmy na 0-0 i wygrajmy po dogrywce. Tak dla hecy.
Dużo goli dla przeciwnika nie jest nudne. Ale nie takich atrakcji oczekujemy 😉
- Edytowany
Winni porażki :
- spisek sędziowski: przy 0-5 zaczynaliśmy dobrze wyglądać, przez głupie szkodliwe decyzję sędziowie podcięli Nam skrzydła ( widzieliście jak rzucali buliki????)
- bramkarz/e : pierwszy popełnił błędy indywidualne i drugi też, jakby nie wpuścili żadnego gola byłby remis.
- zawodnicy: napastnicy za mało strzelają a obrońcy za słabo bronią
Drugi trener: złe wskazówki
Kierownik: mógłby zapewnić lepszy sprzęt
Prezesowa: za słaby budżet, za mało transferów
Kierowca autobusu: za wolno jechał na mecz
Kierownik lodowiska : złe przygotowanie obiektu do treningów, to też ma wpływ na dyspozycję meczową
Osoby kompletnie pozostające bez winy :
- Trener Rudolf Rochacek
- Masażysta - bo go nie było na meczu
[quote]#post1596256 Dużo goli dla przeciwnika nie jest nudne. Ale nie takich atrakcji oczekujemy 😉 [/quote]
Trzeba wstać z kolan i grać dalej. Pamiętam taką serię o MP z Podhalem, że wygraliśmy też 9:2 chyba na ich lodzie (!), wygrywając cały finał 4:1. Mogła być dwucyfrówka. Ale oni i tak zostali wicemistrzami Polski, hokej w NT się po tym (jeszcze) nie zawalił, jeszcze z nami później wygrywali.
Pany ale leją ten Comarch.
- Edytowany
.
[b]Edycja z 03.12.2023 o godz. 11:48 (scalono posty)[/b]
@staban#4107
Do winnych porażki zapomniałeś dodać siebie.
Nie waliłeś w bęben drąc ryja Cracovia to My.
Zresztą ja też jestem winny bo nie machałem flagą i nie dałem ryja Unia,Unia,Unia strzel se ....
A JG to w ogóle dał plamę,przecież powinni cały Oświęcim spacyfikować.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)