Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
  • Fotogalerie
    • Regulamin
    • Fotogalerie
    • Filip Rózga - ekscytujący talent!

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 29.10.2023 o 22:18
      Ostatnia aktywność 18.11.2025 o 17:18
      49715 wyświetleń
    • niegramotnyj

3.7K
      4.2K
    • 18.11.2025 o 11:13
      Post #1700698 18.11.2025 11:13
    [quote]#post1700677 ... Piłkarz i manager byli gotowi na lepszą propozycję ale klub to olał i wybrano jakieś ochłapy haniebne jak na ten poziom i takiego grajka. Nie ma usprawiedliwienia....[/quote] Patrząc na to, jak się rozwija kariera Filipa, wybór był bardzo dobry. Trzeba stopniować wyzwania - w tym wieku nie można rzucać chłopaka na zbyt głęboką wodę, przykład Kapustki w Leicester pokazuje to aż nadto dobrze. Klichu też się odbił od Bundesligi, rozkwitł w lidze holenderskiej. A kończąc temat z mojej strony: przyjmuję, że Rózga rozstał się z klubem i środowiskiem w zgodzie. Obie strony są zadowolone, klub trochę mniej, ale to już... samo życie.
    • hank, Camron oraz BartAcid lubią to.
    • Camron

5.3K
      1.9K
    • 18.11.2025 o 17:18
      Post #1700716 18.11.2025 17:18
    • Edytowany
    Ja za Nim nie przepadałem, bo nie lubię młodych gniewnych więc jestem zadowolony jak się wszystko potoczyło. Natomiast próbując patrzyć na sprawę obiektywnie to zauważyłem, że KAŻDY młody i utalentowany piłkarz jest kuszony lepszymi ofertami zagranicznymi i finansowymi. Nasz klub nigdy nie był kolosalnie bogaty i myślę, że warunki dyktują menadżerowie i zachłanni młodzi piłkarze. Uważam, że piłkarze zarabiają za dużo tak jak twierdził śp. Filipiak. Tutaj miał rację, ale był w tym sam więc rynku nie zmieni. Klubu nie stać na wysokie gaże ani na to by robić kontrasty płacowe, bo to psuje morale w drużynie z naturalnych przyczyn (po co będę podawał piłki temu napastnikowi co bierze 3 razy więcej pięniędzy ode mnie). W takim przypadku dobrze, że odszedł polubownie, bo gwiazdy są tylko w Barcelonie.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie