Niech zaskakuje! I szybciej tym lepiej.
-
-
[6] Unia Oświęcim vs Cracovia | niedziela 24.09.2023 r. godz. 17.00
- Edytowany
11 lat temu mieliśmy już taką zbieraninę i przed sezonem nie wiadomo było co z tego w ogóle będzie a jak pięknie się to wtedy skończyło. Tyle, że teraz poziom ligi jest dużo wyższy i przeciwników na wysokim poziomie jest więcej.
edit: no może się zagalopowałem z tą zbieraniną bo tam wtedy byli w większości Polacy i to dobrzy ale kilku było z łapanki i okazali się kozakami jak Fojtik i Valcak.
No, no. I gra całkiem inna i skuteczność dobra. A ten Latal wygląda na super grajka (bramka na 1:4)
[quote]#post1589355 11 lat temu mieliśmy już taką zbieraninę i przed sezonem nie wiadomo było co z tego w ogóle będzie a jak pięknie się to wtedy skończyło. Tyle, że teraz poziom ligi jest dużo wyższy i przeciwników na wysokim poziomie jest więcej.
edit: no może się zagalopowałem z tą zbieraniną bo tam wtedy byli w większości Polacy i to dobrzy ale kilku było z łapanki i okazali się kozakami jak Fojtik i Valcak.[/quote]
Trafnie ujęte, owszem liga była słabsza no i Polaków było kilku kozaków. Ale teraz miało być beznadziejnie , tymczasem ten dzisiejszy wynik dał powiew optymizmu.. Jest kilku graczy, gdyby zrobić kilka trafnych korekt..??
Cóż, cieszy dzisiejsza wygrana bo w Oświęcimiu zawsze źle się gra.
Jestem w szoku.Uratowali resztę weekendu niedziela jest nasza.
Niespodziewany miły akcent na koniec żenującego weekendu po względem sportowym
Moze janusz chce zrobic majstra z 7 czy 8 miejsca 😉
Dzisiejszy wynik pokazuje ze mozna z mocnymi na wyjezdzie wygrac 😉
Co za miła niespodzianka!
Ci jak co, ale wygrali z dwoma naszymi odwiecznymi rywalami.
Niespodzianka niemal jak sensacja. Ważne, że miła.
Martin Latal wyrasta bezapelacyjnie na lidera drużyny
Co za niespodzianka 😁 . Nieskromnie przyznam, że jak go zobaczyłem na jednym ze sparingów to już po dwóch jego zmianach na lodzie widziałem, że to zawodnik z innej bajki. Nie wiedziałem kto to ale w domu sobie sprawdziłem w internecie jego CV i już wiedziałem, że to świetny gracz ze świetnym CV.
Jeszcze 4 takich Latalów i sezon nie będzie stracony.Play off są i tak decydujące.
- Edytowany
Worek z kasą i modernizacja lodowiska ruszy po nowym roku 😉
https://cracovia-hokej.pl/aktualnosci/comarch-cracovia/thl-re-plast-unia-oswiecim-comarch-cracovia-skrot/
To tylko skrót ale , to my dominowaliśmy przez dwie tercje, dopiero w trzeciej rywal stworzył jakies sytuacje . Przy lepszej skuteczności wynik powinien być znacznie wyższy .
Bramka Latała palce lizać. Raszką jeszcze broni? On ma chyba z 50 lat😁
[quote]#post1589454 Bramka Latała palce lizać. Raszką jeszcze broni? On ma chyba z 50 lat😁[/quote]
O jakiego Raszkę pytasz, o Ondreja? Aktualnie u nas jest napastnik o tym nazwisku i ma na imię Adam.😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)