Ma ktoś może last minute miejsce do Mielca?
-
-
Kolejka 1 Stal Mielec - Cracovia. Sobota 22.07.2023, godzina 15.
Niestety przed tv ale cóż emocje mam nadzieję będą. Nie przekreślając tej drużyny, liczę że może zaskoczą tak jak kiedyś MU z młodym składem......
Panie Jacku bądź Pan jak Alex, jak Pitbull, jak Tomi Lee ...........
"....może zaskoczą tak jak kiedyś MU z młodym składem...." Duch jeszcze nie zgasł.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-07/image-png-96078292.png[/img]
- Edytowany
Skład najlepszy z możliwych przy tym kim teraz dysponujemy... W zasadzie bez niespodzianek. Hroššo wraca tam gdzie się sprawdza a Madejski po to przyszedł żeby dostać szansę.
Fajnie, że Bochnak gra na wahadle a nie Râpă. Raz, że w takim stylu potrzebujemy boki a dwa, że on może jeszcze grać lepiej.
No to do boju Pasy!
No to jedziemy
Ławkę mamy niczym Warta... Ja rozumiem stawianie na młodzież i jestem za! Tutaj jednak jest bida. Zamiast skautingu najlepszych młodych w Polsce plus dokoptowania najlepszych z Akademii, to jest przeniesienie chłopaków z 3 ligi, którzy tam nie dominowali i wstawienie do ekstraklasy. Co moze pójść nie tak? :D Oczywiscie piszę o sytuacji, gdy dojdą kontuzje i kartki.
witam wszystkich forumowych kibiców z powrotem :) czas rozpoczac nowy sezon narzekania i hejtu na pracowników tej firmy (KS Cracovia) oraz jej właściciela filipczyka :) Do boju Cracovio !
Takiej biedy na ławce rezerwowej nie pamiętam...
I cyyyyyyyk 1:0
No i się zaczelo
- Edytowany
Przecież tam faul był, jak to uzna to będzie niezły wałek.
[b]Edycja z 22.07.2023 o godz. 15:27 (scalono posty)[/b]
Chuj ci na imię Frankowski ty skurwysynie, chuj ci na imię....
Za tydzień nie gramy więc miejsce spadkowe szybko zaczniemy okupować.
Chyba bardziej ewidentnego faulu nie może być.
Za to samo parę minut wcześniej gwizdnął przeciwko nam jak Oshima faulował z boku.
Dobra spoko, jeszcze ponad 60 min męczarni. Ja tam liczę na remis
Miękki faul chyba był, ale nie na anulowanie gola. Po raz drugi Ghita z Jugasem na radar, rozstępują się i tyle...
Jesteśmy dziadami. Jak widzę przyjęcia wszystkich naszych mistrzow kopanej począwszy na Jaroszynskim a skończywszy na Knapie to mnie szlag trafia . Jaroszynski wyglada jakby w piłkę grał jedynie na kanapie, ociężały kloc.
B E Z N A D Z I E J A
Ja pie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)