Nie lekceważę Zagłębia, ale prawda jest taka, że dla nas ćwierćfinał z nimi to taka solidna jednostka treningowa i możliwość przećwiczenia różnych wariantów. Prawdziwe granie zacznie się w półfinale, obojętnie czy będzie to gieksa, czy bardzo niewygodne Jkh.
-
-
Play-off 2023 - porażka...Trenerze, czas dać szansę komuś innemu.
Raczej JKH.
Dziś bez Husaka i Bžocha, za to z Krejcim i Kinnunenem
Husaka nie ma od początku playoff, Krejci grał w obu meczach więc nie ma w tym żadnych nowości. Natomiast wróciliśmy do składu z pierwszego meczu czyli wrócił Kinnunen za Bdzocha
Przecież Husak grał w czwartek. Natomiast nie przypominam sobie by grał Krejci.
Po 4" w Sosnowcu już prowadzimy 2:0
2T trwa, aktualnie prowadzimy 2:1
1-3
- 22 min - GOL! 1-3! Kuriozalna bramka dla gości, Luoto uderzył spod bandy krążek podbili po drodze dwaj zawodnicy Zagłębia i skierowali gumę do swojej bramki!
[quote]#post1567367 Przecież Husak grał w czwartek. Natomiast nie przypominam sobie by grał Krejci.[/quote]
Krejci grał od Hali Targowej, a Husak od kortów Olszy.
Ja siedziałem na E, więc widziałem tylko Krejciego ;)
[quote]#post1567380 [quote]#post1567367 Przecież Husak grał w czwartek. Natomiast nie przypominam sobie by grał Krejci.[/quote]
Ja siedziałem na E, więc widziałem tylko Krejciego ;)[/quote]
Na 100% Husak grał w co najmniej jednym meczu bo pamiętam, że był na lodzie.
Sprawdziłem w internecie. Na flashcore w składach w czwartkowym meczu jest Husak a nie ma Krejciego i ja tak to pamiętam. Na hokejnecie jest pewnie błąd w składach bo jest Krejci a nie ma Husaka. Hokejnet często pisze głupoty.
Kroczek do półfinału i ciężkie boje chyba z Jkh.
- Edytowany
Ładnie nam w PO odpalił wychowanek Jokeritu, Mico Luoto.
W 3 meczach 1 bramka i 4 asysty.
Alan Łyszczarczyk też bardzo dobrze 3 gole i 6 asyst co daje mu lidera w PO na ten moment.
Skrót meczu
https://www.youtube.com/watch?v=iD57ZCqF1Dc&ab_channel=PolskiHokej
Jutro kończymy
[quote]#post1567384 [quote]#post1567380 [quote]#post1567367 Przecież Husak grał w czwartek. Natomiast nie przypominam sobie by grał Krejci.[/quote]
Ja siedziałem na E, więc widziałem tylko Krejciego ;)[/quote]
Na 100% Husak grał w co najmniej jednym meczu bo pamiętam, że był na lodzie.
Sprawdziłem w internecie. Na flashcore w składach w czwartkowym meczu jest Husak a nie ma Krejciego i ja tak to pamiętam. Na hokejnecie jest pewnie błąd w składach bo jest Krejci a nie ma Husaka. Hokejnet często pisze głupoty.[/quote]
Czyli na naszej oficjalnej stronie też piszą głupoty?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-02/czwartek-sklad-jpg-69710543.jpg[/img]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-02/czwartek-jpg-49733511.jpg[/img]
Też. Husak grał w jednym meczu u nas. Pamiętam bo zwracałem uwagę na to jacy obrońcy wyjeżdżają na zmiany.
Też pamietam Husaka
Bodzio byłeś na meczu w czwartek?
[quote]#post1567425 Też. Husak grał w jednym meczu u nas. Pamiętam bo zwracałem uwagę na to jacy obrońcy wyjeżdżają na zmiany.
[/quote]
Husak na 100% grał w drugim meczu, co zresztą widać na oficjalnych statystykach PZHL.
[quote]#post1567361 Dziś bez Husaka i Bžocha, za to z Krejcim i Kinnunenem[/quote]
Widzę, że zrobiłem trochę zamieszania…
Ten wpis odniosłem do składu z ostatniego meczu, składu dostępnego na polskihokej.eu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)