Legia to kurczak.
-
-
[3] KS Cracovia - Legia Warszawa - [29.07.2022 godz. 20:30 | piątek]
Ciekawe czy będą chłopaki z Polonii Warszawa. Byłoby miło :-)
ja tam się nie mogę doczekać meczu (mój 1 w tym sezonie). Moim zdaniem ten mecz będzie mega sprawdzianem dla ekipy Pasów - przegrana zburzy dobry dotychczasowy obraz, a wygrana ... no cóż. Mr. Filipiak coś wspominał że być może zawalczymy o majstra w tym sezonie ...
... ale który to już raz ? Mam nadzieję że za dużo mięsiwa się chłop nie nażarł jakiegoś takiego nieświeżego :)
Mam maly dylemat. Kibicowac Cracovii, czy Nadzieji Bialych zeby pozdrowila Filipiaka?
- Edytowany
ale szczerze to frekwencja słabiutka, ja wiem, że jak mawiał Piotrek Ćwielong jest piątek, wakacje, godzina 20:30 no ale 13k to na luzie powinno być. Chyba wszechobecny marazm i kilka lat Probierza zrobiły robotę...
Frekwencja średnia. A i B (oprócz łuku) wyprzedane, trybuna główna i rodzinny bardzo przyzwoicie. Jedynie D zdecydowanie odstaje...i to jest smutne.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2022-07/image-png-95309432.png[/img]
Tyle w temacie.
chyba musi powstac temat "Dlaczego nie chodzisz na D"....
D wypełni się na miarę możliwości w dniu mecz. Taka specyfika niestety.
Nie jest źle praktycznie zostały tylko bilety za bramkami
- Edytowany
Panowie , przestańcie się stresować frekwencją... Wszystkie okienka od rana otwarte w POKu ( Brawo! Nie ma kolejek, wszystko idzie płynnie, jak sie chcę to się da) każda Pani jak przejeżdżałem obok miała co robić ;)
12 tysięcy ( +/-1 tysiąc) to u nas frekwencyjny standard - na mecze z większym ciśnieniem
Zastanowić się jedynie należy dlaczego sektor D od długiego czasu cieniuje.
Pikole, Janusze z wąsem od musztardy, emeryci, starzy wyjadacze, ojcowie z dziećmi, czy wreszcie bardziej majętni kibice- każda z tych grup znalazła swoje miejsce na stadionie i na mecze z ciśnieniem w miarę szczelnie zapełnia swoje sektory.
Myślę osobiście, że za aktualny stan sektora D odpowiedzialni są po prostu decyzyjni i ich polityka. Bo na przestrzeni lat było mnóstwo zniechęcających czynników poszczególne grupy pasiaków do chodzenia na ten sektor a na młyn przecież również może chodzić każdy ( no może oprócz Januszy, emerytów i pikoli ;) ) .
- Edytowany
D samo pracuje na swój wizerunek
D4 zmodyfikować na E3 i mamy 1 sektor z szybszą sprzedażą
Gdzie można online zobaczyć ?Canal + mnie "oszukał " i nie działa w Turcji ;)
8 godzin do meczu - 10 843 kibiców na stadionie! Będzie 12 tysięcy + legia.
W dniu meczu sprzedaje się około 2 tys biletów
[quote]#post1543722 Gdzie można online zobaczyć ?Canal + mnie "oszukał " i nie działa w Turcji ;)[/quote]
strims.top
[quote]#post1543729 [quote]#post1543722 Gdzie można online zobaczyć ?Canal + mnie "oszukał " i nie działa w Turcji ;)[/quote]
strims.top[/quote]
włacz sobie przez jakiegoś VPN-a .
[quote]#post1543690 Frekwencja średnia. A i B (oprócz łuku) wyprzedane, trybuna główna i rodzinny bardzo przyzwoicie. Jedynie D zdecydowanie odstaje...i to jest smutne. [/quote]
D prawdopodobnie odstaje dlatego że zwiększyli cenę - teraz z kartą kibica normalny bilet kosztuje 20zł a nie 15, a niestety niska cena zachęca do przychodzenia na meczyk "na luzie", co powoduje że w młynie 3/4 ludzi nie dopinguje... Liczę na to że mimo wszystko dziś staniemy na wysokości zadania i pierdolniemy tak że na reymonta będą musieli kolejne trybuny remontować...
[quote]#post1543744 [quote]#post1543729 [quote]#post1543722 Gdzie można online zobaczyć ?Canal + mnie "oszukał " i nie działa w Turcji ;)[/quote]
strims.top[/quote]
włacz sobie przez jakiegoś VPN-a . [/quote]
Dzięki panowie ! O VPNie nie pomyślałem .
Podbijam temat, bo spadł na dól ( nie jest na pierwszej stronie, a powinien być). Meczycho się nam szykuje, zaraz odpalam brykę i na mecz!! Mam nadzieje, że prawie wszyscy z forum, poza chorymi ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)