Kono nie zagra
-
-
[1] Górnik Zabrze - KS CRACOVIA - [18.07.2022 godz. 19:00 | poniedziałek]
[quote]#post1541417 Kono nie zagra
[/quote]
Ja pierdole, dlaczego?
Kontuzja ?
Tak lekki uraz
ja osobiście nie wierzę, ż się odbuduje.
fizycznie wyglada na piłkarskiego emeryta, chcę się mylić, ale uważam, że zimą będą rozwiązywać kontrakt,
ze stratą oczywiście
[/quote]
Już się zaczyna.. Kolejny który na emeryturę przyjechał bo wojna w kraju? Dalej nie mamy rozgrywającego. Kto tam zagra w środku?
Już widzę ten mecz poniedziałkowy..
wystraszył się rywalizacji z Poldim i zgłosił uraz 😉
[/quote]
Co on z cienkiego szkla jest czy co ze co chwile cos nie tak z nim...
Caly czas praktycznie cos nie tak cos boli cos ciagnie cos nie pozwala mu grac...
To jak jest taki szklany jakim cudem przeszedł badania medyczne , Japończyka sprawdzali prawie dwa tygodnie .😉
[quote]#post1541229 [quote]#post1541226 Hrosso potrafi przynajmniej wyskoczyć i nie kuca do srania przy każdym strzale, o grze na przedpolu nawet nie wspomnę.[/quote]
Prawda, aczkolwiek rozpoczęcie akcji wykopem przez Hrosso to 90% szans na stratę. Tragicznie gra nogami i od razu trzeba przechodzić do obrony. [/quote] Nie wiem skąd się bierze mityczna dobra gra nogami Karola , wali tyko na 1 stronę i i tak nie celnie . Hrosso jest o klasę lepszy . Karol jak do teraz nie ogarnął gry na przedpolu to już tego nie zrobi . Był Majchrowicz , został puszczony za free a był młody perspektywiczny i dużo lepszy . Liczyłem po cichu na jakiś transfer bramkarza który będzie rywalizować z Hrosso i podniesie poziom w bramce . A co do samego meczu , trzeba wygrać pierwszy mecz tym bardziej że Górnik jest w rozsypce , zwolnienie trenera w dziwnych okolicznościach , wyprzedaż piłkarzy , idealny przeciwnik żeby zacząć od 3 pkt .
Stary szybkosciowiec, to sie sypie.
- Edytowany
Tylko 3 punkty, obrona Zabrza praktycznie nowa więc trzeba to wykorzystać.
Trzeba zacząć agresywnie i w średnim presingu. Na wiosnę nas szybko zdominowali i się mecz posypał. Zabrze jedyne atuty ma z przodu, jak gra będzie na ich połowie to wygramy.
albo agresywnie albo w średnim presingu
- Edytowany
Odchodząc trochę od meczu z Zabrzem, szykuje się najazd na Kraków kibiców z Kielc, chyba wykupili około 200 biletów na A1.
Edit: Jednak nie, zrobili taki bufor😂
Swój stadion na inauguracje już wykupili cały. Są na głodzie, a mają dobry doping więc musimy się zmobilizować by zagrać z nimi "u siebie".
Po konferencji - Konoplyanka i Siplak z urazami, w poniedziałek może zagrają, może nie. Japończyk jeszcze nie potwierdzony do gry (ma być dzisiaj). Hanca ma chorą żonę, ale do gry z Górnikiem jest przewidziany.
- Edytowany
[quote]#post1541537 Swój stadion na inauguracje już wykupili cały. Są na głodzie, a mają dobry doping więc musimy się zmobilizować by zagrać z nimi "u siebie".[/quote]
Jeden z bardziej pustych stadionów jak im szło słabo.
[quote]#post1541561 Po konferencji - Konoplyanka i Siplak z urazami, w poniedziałek może zagrają, może nie. Japończyk jeszcze nie potwierdzony do gry (ma być dzisiaj). Hanca ma chorą żonę, ale do gry z Górnikiem jest przewidziany. [/quote]
Troche duzo tego może , trza to wygrac i tyle .
A może to trochę Jackowej taktyki...?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)