[quote]#post1535148 Ja już przed meczem martwię się, że to już ostatni mecz... Potem przerwa i co tu robić bez emocji, jakie wywułuje u mnie każdy mecz Cracovii...
Tym bardziej dziwi mnie to, że Santo ma wyjebane na jakikolwiek mecz Cracovii,..[/quote]
Jeszcze tydzień gra CLJ gdzie gramy o tytuł. w środę losowanie hokejowej LM... Trochę emocji będzie;)
-
-
cska legia warszawa-Cracovia, sobota 21.05 godz. 17-30
Rezerwa walczy o awans do 18.06
[quote]#post1535265 Mecz w Canal+ family[/quote]
Swoją droga mecz psów powinien być tam transmitowany bo kubus obsadził cała swoją rodzine w klubie xd
Ale Legia to nasza wyrodna córka więc tez pasuje :)
Ciekawe kto dzisiaj będzie kapitanem Cracovii? Pestka?
- Edytowany
Na którym kanale jest nasz mecz?
Czy tylko w formie Multiligi?
[quote]#post1535344 ... Na którym kanale jest nasz mecz?Czy tylko w formie Multiligi?...[/quote]
Jest na C+ Family
Dzięki 🙂
Ma ktoś streama?
strims.world
NIE MA WYNIKÓW - NIE MACIE KU (7) WY KIBICÓW!
Gramy bez napastniKa i w 10
- Edytowany
Niech się Santo wytłumaczy dlaczego nie mamy napastnika chociaż mamy i gra 😂ale nie gra
Riva nie dość, że nie potrafi strzelać, to chociaż broni bramki rywala ! PARODYSTA !
Jeszcze przeszkadza w dodatku… gość musi być odpalony
Obyśmy go już więcej w koszulce Cracovii nie oglądali. Mecz wakacyjny.
- Edytowany
W sumie gdyby nie było tego dziada na boisku to po strzale Kakabadze prowadzilibyśmy.
Ale niestety jest
SaNto, ku.tasie, zrób jakiś [i]mondry [/i]wykład./... ... nie q... nie rób wykładów, po prostu spadaj pajacu.
Co za idiota, trzeba mieć talent by być takim paralitykiem
Po zawodnikach widać już frustracje ze grają z takim ogórem
Jest mi autentycznie szkoda Rivy.
Co za pajac. Odpalić syna listonosza i zostawić Otara bo są przeciwieństwami talentu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)