[quote='torreador' pid='1515564' dateline='1639305487']
Bo komentują to goście że Śląska w ramach sponsorowania przez woj. śląskie. Bardzo blisko związani z hokej. netem.
[/quote]
Wiele to tłumaczy. Przepraszam za rozpętanie gównoburzy, ja ze swojej strony wyczerpałem wątek.
-
-
[29] Cracovia - JKH GKS Jastrzębie | piątek 10.12.2021 r., godz. 18.30
To pachnie jakąś spiskową teorią dziejów, a słuchając tego komentatora w ogóle nie pomyślałem o jego sympatiach wobec Śląska (Jastrzębie to chyba Śląsk?) ani hokej net. Gdybyż to na transmisjach piłkarskich było tyle bezstronności!
[quote="torreador" pid='1515564' dateline='1639305487']
Bo komentują to goście że Śląska w ramach sponsorowania przez woj. śląskie. Bardzo blisko związani z hokej. netem.
[/quote]
Skąd masz takie informacje?
od źródeł
7 dni później
[quote='torreador' pid='1515564' dateline='1639305487']
[/quote]
Ze Śląska tak ale absolutnie nie związany z h...netem.
"Nie oglądałem, nie słuchałem ale się wypowiem i dowalę..." - przydałoby się więcej dystansu i luzu jak u komentatora, a nie wieczne szukanie spisków i podtekstów...
Weż nie pieprz. Jeszcze w tamtym sezonie jak oglądałem w tv polski hokej bo pandemia) to kolesie sikali po portkach opowiadając za każdym razem: [[b]b]sędzia [/b]międzynarodowy[/b] Krzysztof Kozłowski to Sędzia międzynarodowy Krzysztof Kozłowski tamto. Żenujace nie mogłem tego słuchać. Choć w tym sezonie jest ciut lepiej ale dupy nie urywa i "gospodarskie" interpretacje tez maja miejsce. Ok. może nie są zbyt związani z h,net ale sponsoring województwa śląskiego z Mikinią w tle jest faktem.
Nie wyczułeś ironii czy wręcz szydercy pod względem Kozłowskiego czy Radzika? Skoro międzynarodowy to musi wiedzieć najlepiej - MUSI :D ja toczę z nich bekę na całego...
Sponsoring województwa śląskiego i Minkina nie ma żadnego wpływu na sędziów, ani na komentatorów, ten sponsoring to taki bypas podtrzymujący przy życiu bankruta jakim jest PZHL.
Komentatorzy są różni, lepsi i gorsi tak jak zawodnicy, trenerzy czy sędziowie, a zazwyczaj jest tak, że jak nasi wygrywają to jest ok, a jak przegrają to wszystko jest złe, i komentator, i lód, i nawet bandy są krzywe
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)