[align=justify][color=#04151f][font=-apple-system, BlinkMacSystemFont, "Segoe UI", Roboto, "Helvetica Neue", Arial, "Noto Sans", sans-serif, "Apple Color Emoji", "Segoe UI Emoji", "Segoe UI Symbol", "Noto Color Emoji"]True Hockey[/font][/color][/align]
https://cracovia-hokej.pl/aktualnosci/comarch-cracovia/true-hockey-oficjalnym-sponsorem-technicznym-hokeistow-comarch-cracovii/?fbclid=IwAR3cY9nO_gSnTf1XgdELqDN4Q6lN7RNADBHneWQo39-H3q9wd_nljugpL4A
No jestem pozytywnie zaskoczony i ciekawy jestem efektów współpracy.
-
-
Sponsor techniczny.
Sprzęt między innymi dla wielu hokeistów NHL i KHL ... brzmi dobrze :)
W końcu dobre wieści z Siedleckiego!
True to przede wszystkim łyżwy (VH Footwear), kije i od nie dawna sprzęt dla bramkarzy (Lefevre). Dobry wybór.
[quote='Kolejorz22' pid='1496777' dateline='1626474585']
True to przede wszystkim łyżwy (VH Footwear), kije i od nie dawna sprzęt dla bramkarzy (Lefevre). Dobry wybór.
[/quote]
Ale ogólnie ubierze w całości zawodników od kasku po łyżwy.
Może w końcu jakieś nowe bluzy? ?
55 dni później
A więc po za bluzami i getrami wszystko jest nowe od True Hockey i na prawde fajnie to wygląda, nówki kaski świecąće od nowości i jednolite rękawice ;)
Czyli co, panowie ? Pijemy Kryniczankę ?
511 dni później
- Edytowany
.
485 dni później
12 czerwca ma zostać ogłoszony sponsor techniczny sekcji.
Ciekawe czy powrót do TRUE Hockey??
A może CCM, Bauer lub Warrior??
Starter byłby zajebisty ale oni chyba w Europie nie działają już
6 dni później
CCM nowym sponsorem technicznym, na co najmniej 3 lata 😍
Fajnie 😆 Mnie się podoba! Co by nie mówić legendarna firma! Bardzo dobra wiadomość!
Nie mniej jednak najwięcej hokeja w hokeju ma w sobie chyba JOFA 😃
Jak to teraz wybrzmiało na konferencji z ust Panów prezesów CCM:
- po długich staraniach ze strony CCM aby doszło do współpracy z Cracovią udało się to uzyskać
- Cracovia to Dobro Narodowe !!!
Pogratulować!!!
- Edytowany
[quote]Z dumą informujemy, że Comarch Cracovia podpisała umowę partnerską z kanadyjską marką CCM, jednym z najbardziej uznanych producentów sprzętu hokejowego na świecie. Ta współpraca stanowi kolejny ważny krok w rozwoju naszego klubu, który zyskuje wsparcie renomowanego partnera technicznego, znanego z innowacyjności i najwyższej jakości produktów.
CCM, założona w 1899 roku, ma długą i bogatą historię w produkcji sprzętu hokejowego. Marka od lat cieszy się zaufaniem zarówno profesjonalnych zawodników, jak i amatorów, oferując szeroką gamę produktów, od kijów i łyżew, po kaski i ochraniacze. technologicznym jej sprzętu.
"Bardzo się cieszymy z możliwości współpracy z tak prestiżową marką jak CCM. Wierzymy, że jako Partner Techniczny sekcji hokeja, pomoże nam w jej rozwoju. CCM to synonim najwyższej jakości i innowacji w hokeju, a ich sprzęt będzie kluczowym wsparciem dla naszych zawodników w dążeniu do sportowych sukcesów."- powiedział Prezes Cracovii Mateusz Dróżdż.
Logo CCM będzie widoczne na strojach meczowych zawodników oraz na bandach reklamowych i tafli podczas domowych spotkań Comarch Cracovii. Ponadto, współpraca będzie promowana w mediach społecznościowych klubu.
Współpraca z CCM to kolejny krok w rozwoju Comarch Cracovii i dążeniu do osiągnięcia jak najlepszych wyników sportowych. Jesteśmy przekonani, że dzięki wsparciu tak renomowanego Partnera Technicznego, jakim jest CCM, nasza drużyna będzie mogła rywalizować na najwyższym poziomie i dostarczać kibicom jeszcze więcej emocjonujących momentów.[/quote]
CCM jest sponsorem technicznym np : KAC Klagenfurt, Hydro Fehérvár AV19, Ocelari Trzyniec.
ps: Jestem ciekaw czy będą takie smaczki, jak logo na rękawiach 😎
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-06/381073401-1060609698666367-1706516707133981429-n1-jpg-38595054.jpg[/img]
Świetna wiadomość!
Natomiast czy ja dobrze zrozumiałem, że CCM próbował do nas wejść od 4 lat i nikt nie chciał z nimi rozmawiać? To był jakiś sabotaż hokejowy...
[quote]#post1625320 Świetna wiadomość!
Natomiast czy ja dobrze zrozumiałem, że CCM próbował do nas wejść od 4 lat i nikt nie chciał z nimi rozmawiać? To był jakiś sabotaż hokejowy... [/quote]
Tak właśnie Panowie powiedzieli...
[quote]#post1625321 [quote]#post1625320 Świetna wiadomość!
Natomiast czy ja dobrze zrozumiałem, że CCM próbował do nas wejść od 4 lat i nikt nie chciał z nimi rozmawiać? To był jakiś sabotaż hokejowy... [/quote]
Tak właśnie Panowie powiedzieli...[/quote]
Szok i niedowierzanie! Kto ich blokował ? JF czy RR? A może obaj ? Pewnie RR miał w tym swój jakiś interes 🙄
- Edytowany
W sezonie 21/22 i 22/23 sponsorem było TRUE.
ps; Chciałem CCM i jest 😍
Kurde, ale wiadomość! Powiało NHL na Siedleckiego 😎
Nie mogę się już doczekać prezentacji strojów.
Taki klasyczny coach jacket z herbem Cracovii to coś, co mi się marzyło od lat.
Byle tylko nie dali tam koślawca.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)