[quote="PrzemoWZG" pid='1481938' dateline='1617475863']
Jakby od porażki miało zależeć że Probierz odejdzie to wolę żebyśmy przegrali.. Nigdy nie widziałem tak grającej drużyny.. Zero ambicji..
[/quote]
Też bym na to poszedł, ba sami piłkarzyki na to wpadli, ale przecierają oczy ze zdziwieni, że tyle meczy przerżnęli a on dalej pracuje.
-
-
23 kolejka. Cracovia - Lech Poznań, Wielka Sobota 03-04-2021 godz. 20.00
[quote='srk' pid='1481942' dateline='1617476026']
Pięknie komentatorzy meczu podsumowali Rivaldinho i Alvareza ... wolni, mało dynamiczni, bez nadziei na poprawę.... Probek mógłby sobie obejrzeć czasami mecz po meczu ... i posłuchać dobrych rad :p
[/quote]
Rivaldinho to przypadkiem nie ten, który zrobił asystę? tak zwaną "z niczego"? Dzisiaj w zasadzie najlepszy nasz zawodnik. A komentatora wyłączyłem - ten ślinotok jest nie do zniesienia, zwłaszcza jak nasi grają słabo.
[quote='ksc-fan' pid='1481945' dateline='1617476193']
[quote='PrzemoWZG' pid='1481938' dateline='1617475863']
Jakby od porażki miało zależeć że Probierz odejdzie to wolę żebyśmy przegrali.. Nigdy nie widziałem tak grającej drużyny.. Zero ambicji..
[/quote]
Też bym na to poszedł, ba sami piłkarzyki na to wpadli, ale przecierają oczy ze zdziwieni, że tyle meczy przerżnęli a on dalej pracuje.
[/quote]
Czasami mam wrażenie że Procesor gra przeciw kibicom ...
[quote="Mr.Crowley" pid='1481941' dateline='1617476025']
Za co Hanca wyłapał żółtko?
[/quote]
Zahaczył kogoś z Lecha jak nas atakowali, był przywilej, późnej sędzia pokazał mu zółtko
[quote='Mr.Crowley' pid='1481941' dateline='1617476025']
Za co Hanca wyłapał żółtko?
[/quote]
Pewnie za to, że przypadkowo nadepnął lechicie na stopę. A może nie przypadkowo - zakładając, że to był ten, który go chwilę wcześniej staranował.
Moim zdaniem sędzia no name ciut przesadza z tymi kartkami.
Walczyć PASY!
Kosecki wchodzi nadzieja KSC :) Czasami mam wrażenie (w ostatnich meczach) że Syn ojca zostaje wpuszczony tylko dlatego żeby El Treneiro nie było za głupio że go sprowadził ...
Dlaczego nie ma żółtka dla Puchacza. My łapiemy za wszystko...
[quote='srk' pid='1481947' dateline='1617476283']
[quote='ksc-fan' pid='1481945' dateline='1617476193']
[quote='PrzemoWZG' pid='1481938' dateline='1617475863']
[/quote]
[/quote]
Czasami mam wrażenie że Procesor gra przeciw kibicom ...
[/quote]
Bardziej kopacze przeciwko całemu MKSowi...
Dziki nie dziki ale strzela :)
i poszedł Pelle na polowanie :D
No i co, dalej Pelle to chory zwyrol ??
Łapiemy tlen w walce o utrzymanie.
No, nareszcie coś się dzieje.
Ciekawe czy dowieziemy?
- Edytowany
Wygramy to, dadzą radę w końcu?
Macie wrażenie, ze majdana trochę dupa boli?
Psi zew się odzywa
[quote='PrzemoWZG' pid='1481966' dateline='1617478045']
Wygramy to, dadzą radę w końcu?
[/quote]
jak Probierz nie bedzie przeszkadzal to tak ,
Chyba jednak wolałbym Piszczka niż Strózika.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)