a niby Koło Sympatyków nie ma nic wspulnego z klubem ?!?
-
-
Wyjazd do Gdyni
No nie ma - to jest odrębna organizacja
niech ci będzie
dla mnie tak i tak ten wyjazd słabiutko się zapowiada
to kto robil zapisy w przerwie meczu???
bo jak KSC to nie potrafie tego zrozumiec ze spiker ani slowa o tym nie wspominal
Dementor mamy zarezerwowane 4 bilety na 15:25 z krakowa koszt ok 250 bo jest tak ze im wczesniej kupisz bilet to Lot schodzi ciut z tej opłaty za wypisanie biletu.to cena w jedna strone bo wracamy pociągiem poniewaz pierwszy samolot z Gdanska jest dopiero około 11 rano w niedziele a pociągiem to bedziemy juz wtedy w domach
-Robert- (tak zresztą jak i 90minut.pl i nasza główna strona) pisze:
[i]mecz w sobote o 19.00 ...[/i]
A dzisiejszy "Dziennik Polski" podaje inną godzinę rozpoczęcia meczu :
[i]Następna kolejka w sobotę, grają: Arka Gdynia - Cracovia (godz. 18)[/i]
Czy mógłby ktoś potwierdzić czy rzeczywiście nastąpiła zmiana, czy też "Dziennik Polski" coś znowu lapnął ? ?
info z Gdyni ...
mecz na 100% odbywa sie w sobotę o 19.00 ...
Mecz w najbliższą sobote więc wszyscy zdążą .
Zmiana terminu nie wchodzi w rachube ponieważ piątek to dzień pracujący i większość was i nas nie mogła by przybyć na to spotkanie .
Chłopaki !! Nie nawalcie bo to Nasz Jubileusz !! 75 - lat !
Wszyscy widzimy sie w Gdyni .
Wszyscy do Gdyni, Cracovio wszyscy do Gdyni!!!
ten mecz bedzie naprawde zajebisty, oczywiście[b] RAZEM[/b] stworzymy niesamowitą atmosfere jak na braci przystało
[b]PASY z KRAKOWA to ARKI druga połowa!!!!![/b]
Jest wyjscie z calej sytuacji aby podzielic wyjazd do naszych braci z ARECZKI
i zdazyc na najwazniejsze swieta chrzescian!!!!!!!!
Ex. z KRAKOWA 9.35 w GDYNI 17.07
Powrot- z Gdyni 0.43 w Krakowie 8.12
4.32 11.55
7.31 14.55
UWAGA!BILET WEEKENDOWY KL.2 W OBIE STRONY 99.00 PLN +miejscowka
qrva mać - jak ja kocham banki - szczególnie BPH :(:(
pytanie do ludzi obeznanych z prawem: ważność karty skończyła mi się 31.03. kolejna ponoć została wysłana POCZTĄ ZWYKŁĄ (!!!!) do mnie do domu około 15.03. ale do tej pory nie otrzymałem :(:(:( w związku z tym nie mogę dokonać rezerwacji internetowej samolotu do za 250 zł a muszę udać się bezpośrednio - co podnosi koszt zakupu biletu o ponad 300 zł....
....ciekaw jestem czy znalazłby się prawnik, któy róznicę wyegzekwowałby z banku :(:(:(:(
A klub nie organizuje wyjazdu ??
wie ktoś ile kosztuje bilet na ten expres o 9.35? no i ile miejscówka , w Gdyni bede na 100% ale jeszcze niewiem jak :)
Tacy dwaj moja sugestia udaj sie do orbisu i sie potarguj . wiem z pierwszej reki ze mogą zejsc z tej opłaty za wypisanie i to duzo.
nie chcia łbym broń Boże być złym prorokiem ale z takim terminem to za dużo nas w Gdyni nie będzie :( :(
jebany pzp(r)n wiedział dobrze kiedy dać taki mecz żeby nas zgnębić ...
na jesień zakaz wstępu ziomali do nas a teraz my mamy"zajebisty"termin... :(
jebane qrwy pzp(r)n-owskie
Mam wrazenie kajman ze wszystkie twoje wypowiedzi sprowadzają sie do tego zeby zniechecic tych którzy mimo tego fatalnego terminu zdecydowali sie jechac.Jesli Ty nie jedziesz to przestań w końcu obrzydzac to innym.Myslisz iz proponowany przez ciebie termin czwartkowy przyczyniłby sie do nagłego wzrostu liczby osób jadących do Gdyni ,ja mysle ze nie .Gdynia lezy dosc daleko i mi osobiscie bardziej pasuje jechać tam w dzien wolny od pracy niz szukac zastepstwa w pracy na dwa dni.Mysle ze jak wrócisz nocnym pociągiem na niedziele rano to nie stracisz wiele z atmosfery Swiąt Wielkanocnych.
Dzięki Górek za info... ale dla mnie to trochę za dużo, niestety:(
Ale i tak zrobię wszystko by tam byc!
Globi pytanie do Ciebie: czy cenę za ten express lub intercity podałes jako bilet normalny czy ulgowy?
I pytanie jeszcze do kogoś kto może wie i mi odpowie.
Z racji zawodu często bywam w Warszawie i mam bilet sieciowy PKP na trasie Kraków-Warszawa-Kraków (bilet sieciowy to coś takiego jak karta MPK na autobus czy tramwaj tylko całoroczny) i pytanie brzmi: czy w Krakowie mogę dokupic bilet na trasie Warszawa - Gdynia i Gdynia - Warszawa bo na reszcie trasy obowiązuje mój bilet sieciowy? Ile takie coś by kosztowało, byłbym wdzięczny gdyby jak ktoś wie to mi napisał tu.
niech ktoś napisze czym i za ile jedziemy do Gdynii----jakieś konkretne tanie info :-)
Dementor - w Krakowie w kasie PKP mozesz kupic bilet na dowolny przejaz organizowany przez PKP, a ile kosztuje z Warszawy do Gdyni dowiesz sie na informacji
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)