[quote='docent' pid='1457400' dateline='1602949507']
Niemczycki - 9, najlepszy jego mecz dotąd. Wlałbym jednak, żeby nie pajacował z tym podnoszeniem piłki w ostatnim ułamku sekundy, zresztą bez sensu, bo z tego powodu było doliczoncyh 5 min (mogło byc normalnie 3)
[/quote]
No śmiechłem. Dodatkowe 2 minuty za podnoszenie piłki w ostatnim momencie ??? . Przecież piłka jest w grze czy ją ma w rękach czy nie. Taka sama gra na czas jak trzymanie piłki w narożniku przeciwnika.
-
-
Oceńcie Piłkarzy! - sezon 20/21 - 7 Piast Gliwice
Masz rację ale to nie znaczy, że sędzia nie dolicza za takie coś gdy ewidentnie rzuca się w oczy bo przecież wtedy nie można dać kartki ale dołożyć minutę za wszystkie takie akcje można.
[quote="docent" pid='1457400' dateline='1602949507']
Niemczycki - 9, najlepszy jego mecz dotąd. Wlałbym jednak, żeby nie pajacował z tym podnoszeniem piłki w ostatnim ułamku sekundy, zresztą bez sensu, bo z tego powodu było doliczoncyh 5 min (mogło byc normalnie 3)
[/quote]
zanim moje oceny to wyjaśnię tą bzdurę. to jest normalny czas gry, taki sam jak trzymanie piłki w narożniku. żaden sędzia za to nie dolicza czasu. piramidalna bzdura szanowny docencie.
Niemczycki - 8
Rapa - 3
Marquez - 4
Rodin - 4
Zaucha - 3
(89') Ferraresso - bo
Fiolić - 2
Sadiković - 3
(76') Szymonowicz - 2
Dimun - 3
van Amersfoort - 2
Alvarez - 2
(55') Vestenicky - 1
Rivaldo Jr - 2
(75') Piszczek - 1
Niemczycki - 8 - Zawodnik meczu, wybronił nam te 3 punkty.
Rapa - 6 - Biega, walczy. Tysiąc niecelnych wrzutek irytuje ale to nie jego wina że to jedyny pomysł trenera na atak.
Marquez - 5 - Nieźle, lepiej niż w debiucie.
Rodin - 6 - Uratował nas w jednej sytuacji więc punkt wyżej niż Marquez.
Zaucha - 7 - Na zachętę. Zagrał poprawnie i tyle, nic nie zawalił ale cieszy że nie spalił się w debiucie.
(89') Ferraresso - bo
Fiolić - 5 - Przeciętnie. Jeden niezły strzał, jeden błysk gdzie wyłożył piłkę jak na tacy i został okradziony z asysty.
Sadiković - 7 - Ciekawy zawodnik, twardziel z fajnym przerzutem i podaniem no i świetnie wywalczony karny.
(76') Szymonowicz - bo
Dimun - 6 - Kolejny dobry występ. Nie zachwycił ale był bardzo solidny.
van Amersfoort - 6 - Według mnie przeciętnie by nie powiedzieć słabo, oczekuję więcej ale zwycięski gol jest.
Alvarez - 2 - Powoli mam dość. To nie jest ten dzik jakiego widziałem w zeszłym sezonie. Rzygam już przewracaniem się przy każdym kontakcie z rywalem.
(55') Vestenicky - 3 - Nie przepadam za nim i już chyba się nie przekonam do jego mitycznych umiejętności.
Rivaldo Jr - 4 - Według mnie nie było aż tak źle jak się na forum pisze. Dużo walki, wygranych główek i przebitek ale również oczekuję więcej.
(75') Piszczek - bo
Niemczycki - 8
Rapa - 4
Marquez - 4
Rodin - 4
Zaucha - 3
(89') Ferraresso - bo
Fiolić - 5
Sadiković - 5
(76') Szymonowicz - bo
Dimun - 3
van Amersfoort - 2
Alvarez - 2
(55') Vestenicky - 2
Rivaldo Jr - 2
(75') Piszczek - bo
Niemczycki - 7
Rapa - 3
Marquez - 4
Rodin - 5
Zaucha - 3
(89') Ferraresso - b.o.
Fiolić - 4
Sadiković - 6
(76') Szymonowicz - b.o.
Dimun - 5
van Amersfoort - 5
Alvarez - 3
(55') Vestenicky - 3
Rivaldo Jr - 2
(75') Piszczek - b.o.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)