Właśnie na to liczyłem. Pokazać młodym, że jest o co walczyć.
-
-
Reprezentacja pod wodzą Kalabera
7 dni później
Nasz wychowanek w reprezentacji:)
https://twitter.com/Cracovia_hokej/status/1773022530724393012
Kolejny krok w rozwoju:)
Wychowanek. Cracovii, Torunia i rodziców co poświęcali swój czas dla niego na prywatne zajęcia na lodzie.
Dobrze wiedzieć !
40 dni później
Bez żadnego zawodnika Cracovii na Mistrzostwa Świata Elity
https://hokej.net/artykul/kalaber-zdecydowal-to-oni-pojada-do-ostrawy
Eee tam, mistrz Polski ma tylko jednego więc żadne zaskoczenie że od nas żaden 😋
No i stało się, kadra bez Arona:
https://dziennikpolski24.pl/hokejowa-kadra-na-mistrzostwa-swiata-jest-dwoch-zawodnikow-z-malopolskich-klubow/ar/c2-18515627
Byłem wczoraj, w Sosnowcu i mimo wyniku 1;3 z Danią, tragedii nie było.
Duński bramkarz robił różnice.
No dobra... ale z kim my mamy wygrać na tych mistrzostwach?
Wygrać nie mamy z nikim bo od wszystkich jesteśmy słabsi. Co najwyżej możemy przy furze szczęścia. Żeby się utrzymać często nie wystarcza wygranie jednego meczu. Wg mnie powinniśmy się skupić na dwóch meczach i je próbować wygrać a resztę potraktowac jak przygotowanie do tych meczy.
- Edytowany
Wygrać z Francją i Kazachstanem a ze Słowacją spróbować powalczyć ... nierealne wg mnie.
Nie liczę na utrzymanie! Mam nadzieję że w meczach ze Szwecją USA i Niemcami nie będzie dwucyfrówek.
Prawda jest taka że gdyby Białoruś i Rosja nie zostały zawieszone to nie mielibyśmy nawet podstaw do marzeń o elicie.
Liczę na zwycięstwo z Francją, dlatego jadę we wtorek do Ostrawy.
Racjonalnie nie jest to bardzo prawdopodobne, ale na ten jeden dzień spróbuje być prawdziwym kibicem.
Koszulka reprezentacyjna Dulęby wyprasowana.
- Edytowany
Znacie jakiś niekodowany kanał (może być nawet arabski) gdzie można by obejrzeć transmisje MŚ?
Zawsze było trochę na TVP Sport, trochę na Sport1, a teraz na kodowanych kanałach.
- Edytowany
[quote]#post1618271 No dobra... ale z kim my mamy wygrać na tych mistrzostwach?[/quote]
No jak ? z kim się da 😀
[b]Edycja z 09.05.2024 o godz. 19:08 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1618393 Znacie jakiś niekodowany kanał (może być nawet arabski) gdzie można by obejrzeć transmisje MŚ?
Zawsze było trochę na TVP Sport, trochę na Sport1, a teraz na kodowanych kanałach.
[/quote]
Znacie:) od kilku Misiostw IIHF transmituje wszystko na swoim kanale na Youtube.
wklep na youtube IIHF 2024 ;)
Tylko trzeba będzie pewnie w tym roku VPN bo Polsat wszystkie transmituje i będzie blokada regionalna.
Transmisje części meczów na kanałach ProSieben i ProSieben maxx. Mam nadzieję (cichą) że nie zakodują :)
Dziękuję Wam dobrzy ludzie.
Pakiet Polsat Sport Box Go czy cos w ten deseń kosztuje poniżej 60 zł! Mozna oglądać nawet na komórce! Nie cudujcie! Jak ktoś kocha hokej to warto te pare złotych poświęcić
- Edytowany
Strasznie leciwą mamy reprezentację.
Nie ma obrońcy poniżej 30 roku życia. Przeważnie 35-36. Kolusz 39.
Ostatni mecz z Kazachstanem może być na wagę utrzymania.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)