Wiecie co jest najgorsze? Że jak widzę każda z tych 11 które przedstawiacie, rozważacie najlepszą taktykę ja patrząc na nazwiska tych dziewczyn mam odruch wymiotny i nawet nie próbuję myśleć. Tak bardzo jestem wk******* po derbach nadal.
Dzisiaj będzie w plecy 3-1.
-
-
(26) Górnik Zabrze - Cracovia 06.03.2020 20:30
To na Reymonta droga wolna
[quote='JIRA' pid='1425938' dateline='1583514422']
Wiecie co jest najgorsze? Że jak widzę każda z tych 11 które przedstawiacie, rozważacie najlepszą taktykę ja patrząc na nazwiska tych dziewczyn mam odruch wymiotny i nawet nie próbuję myśleć. Tak bardzo jestem wk******* po derbach nadal.
Dzisiaj będzie w plecy 3-1.
[/quote]
Robisz na etacie czy na zleceniu u socjologa z bajki o czarodzieju?
A Wy siedzicie niż w SkyBoxie zasponsorowanym przez Janusza? Za zasługi w sianiu propagandy? Zapomnieliście wpi****** z Piastem legia i gts? Już po 2 dniach jest wszystko super? Żenujące.
[quote='maaciek' pid='1425941' dateline='1583514870']
[/quote]
Jeśli jest kibicem Cracovii to nie wysyłajmy go tam bo to pasiak.
Nie ma co się dziwić wkurwieniu kibiców. Jednak Probierz dostał czas i pieniądze na budowanie zespołu,takiego komfortu nie miał nikt w historii ekstraklasy. Drużyna zawodzi w najważniejszych momentach a to wina wyłącznie selekcji zawodników. Brakuje u nas ludzi z charakterem . Ilu takich mamy ?
Chyba największe jaja w tej drużynie maja nasze Wags
[quote='JIRA' pid='1425943' dateline='1583515192']
A Wy siedzicie niż w SkyBoxie zasponsorowanym przez Janusza? Za zasługi w sianiu propagandy? Zapomnieliście wpi****** z Piastem legia i gts? Już po 2 dniach jest wszystko super? Żenujące.
[/quote]
Nie no pytam z ciekawości ile na tym można zarobic?
[quote='rambo84' pid='1425945' dateline='1583515489']
[/quote]
[/quote]
Sam wiesz najlepiej klakierze Janusza.
[quote='JIRA' pid='1425946' dateline='1583515805']
[quote='rambo84' pid='1425945' dateline='1583515489']
[/quote]
[/quote]
Sam wiesz najlepiej klakierze Janusza.
[/quote]
Nie chcesz się pochwalić to trudno to pracuj dalej :), pozdrów czarodzieja
Ps za derby bardziej jestem wkurwiony na probierza i piłkarzy niż na Janusza
- Edytowany
I to jest właśnie dokładnie ta sytuacja do jakiej chciał doprowadzić Probierz i Janusz - gratuluję inteligencji.
Winni są piłkarze bo sami powinni obmyślec taktykę, winni są także piłkarze że nie ogarnęli kasy na nowe transfery, powinni się także sami przygotować i zmotywować do derbów i sezonu hahah masakra.
Normalnie ręce mi odpadły kolego.
Zaden zawodnik nie moze byc obwiniany o kompromitacje derbowa, winnych szukajcie wytrwale gdzie indziej lub nabierajcie sie na taktyke "strzelimy dupskiem"
- Edytowany
[quote='morata' pid='1425944' dateline='1583515228']
[quote='maaciek' pid='1425941' dateline='1583514870']
[/quote]
Jeśli jest kibicem Cracovii to nie wysyłajmy go tam bo to pasiak.
Nie ma co się dziwić wkurwieniu kibiców. Jednak Probierz dostał czas i pieniądze na budowanie zespołu,takiego komfortu nie miał nikt w historii ekstraklasy. Drużyna zawodzi w najważniejszych momentach a to wina wyłącznie selekcji zawodników. Brakuje u nas ludzi z charakterem . Ilu takich mamy ?
Chyba największe jaja w tej drużynie maja nasze Wags
[/quote]
Nie to nie jest Pasiak, bo wg mnie to dywersant który tylko patrzy jak przy.....bać się do Cracovii.
W trudnych czasach chodziło takie zdanie ,,o Cracovii mówi się dobrze albo wcale”.
Teraz są takie trudne chwile więc niech się zamknie. Jak chce się wyżygać to niech idzie do kibla albo na Reymonta.
W Polsce jak i całej Europie jest dużo Klubów a szczególnie takich bogatych w sukcesy.
Jira wybierz coś sobie i daj spokój innym.
[quote='JIRA' pid='1425951' dateline='1583516516']
I to jest właśnie dokładnie ta sytuacja do jakiej chciał doprowadzić Probierz i Janusz - gratuluję inteligencji.
Winni są piłkarze bo sami powinni obmyślec taktykę, winni są także piłkarze że nie ogarnęli kasy na nowe transfery, powinni się także sami przygotować i zmotywować do derbów i sezonu hahah masakra.
Normalnie ręce mi odpadły kolego.
[/quote]
Ps winny probierz 80 %
Dobry jesteś powinien ci dobra premie na koniec miesiąca załatwić albo wczasy w Mediolanie , zasłużyłeś
[/quote]
Przecież w końcu wkurw musi przejść. Jedni na stonowanie nastroju potrzebują dwa, trzy dni, inni trochę dłużej. Ale przecież do końca życia nie można rozpamiętywać porażek i o nich pisać na każdym kroku i cały czas gniewać [size=small]się[/size][size=small] [/size][size=small] na klub. [/size]
Ty wszystkich tych, którzy potrzebują na to mniej czasu posądzasz o to, że są opłacani przez Janusza. Czyż nie wstyd ci tak mówić o kolegach po szalu? [size=small]Przecież to są czyste insynuacje!! [/size]
Każdy ma prawo do własnego zachowania, bo forum jest otwarte dla wszystkich. Ty trafiłeś na zły okres dla drużyny i teraz brylujesz znajdując poklask w chamskim zachowaniu wobec innych.
Jeśli faktycznie jesteś pasiakiem, to twoja miłość do klubu jest trochę niezrozumiała i dziwna, bo wyraża się poprzez nienawiść do niego.Za dużo wylewasz tu na forum hejtu i negatywnych emocji, jakby ich było mało teraz. Za dużo jest w tym co piszesz inwektyw i złego ładunku emocjonalnego kierowanego do inaczej myślących.
Nie rób tutaj z siebie wyroczni, nie wskazuj jak powinna wyglądać modelowa i prawidłowa postawa kibica Cracovii wobec tego czego obecnie wszyscy doświadczamy i co tak bardzo przeżywamy. Używając twojego języka napisałbym ci po prostu - w doopie byłeś i goowno widziałeś
Zbigniew zadam jedno proste pytanie - nie uważasz, że to co piszesz po tylu latach kłamstw bylejakości i ciągłym przegrywaniu derbów to już trochę zbyt dużo?
skłd na Górnika. Ciekawe: Janek Gol poza składem:
https://twitter.com/ZelekZyzynski/status/1235993771944407040
[quote='zejniov' pid='1425963' dateline='1583519760']
skłd na Górnika. Ciekawe: Janek Gol poza składem:
https://twitter.com/ZelekZyzynski/status/1235993771944407040
[/quote]
Ciekawy skład, mocno ofensywny. Żałuję Lucka, ale Dimunator i Lucek w środku to byłoby samobójstwo.
Kolejne podsumowanie poderbowe, zahaczające o czekający nas mecz
[Url]https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=155591452575553&id=111422906992408[/url]
Skład ok - jeszcze zmiana na pozycji bramkarza by się przydała
Jak w PP zmiennik da radę to powinien wskoczyć jako bramkarz nr.1
Po tych zmianach w składzie, trochę z większa wiarą będę patrzył na ten mecz....
Chciałem zobaczyć Thiago od 1min i się doczekałem. Liczę na to że z Fiolicem i Hancą się zgrają. Może być hokejowy wynik
- Edytowany
Dimun , Fiolic , Thiago,Wdowiak.
Brakuje jeszcze Vestenickiego .
Cecarić też by do tego składu pasował.
Czyli jednak można grac w piłkę nożną bez piłkarzy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)