Dla wyluzowania po tych nerwowych wydarzeniach w temacie hm... "komunikacyjno-pzpno-conajmniejdziwnym" proponuje mala sonde o pilce przed sobotnim meczem.
Kolasa czy Swistak?
1. Kto powinien zagrac?
2. Kogo wystawi Wojtek Stawowy?
i moje odpowiedzi
ad 1 Kolasa
ad 2 Kolasa
Wiadomość zmieniona (26-03-04 00:20)
-
-
Sonda: Kolasa czy Swistak?
ad 1 Świstak
ad 2 Świstak
Drogi icku... ja rozumiem, że jest już po północy, ale na pytanie sformułowane [b]"Kto wystawi Wojtek Stawowy?"[/b] odpowiedź może brzmieć tylko: tak, Wojtek Stawowy...
:-)
ad. 1 Kolasa - co doświadczenie to doświadczenie
ad. 2 trudno powiedzieć - to zależy chyba od tego jaki będzie stan murawy, jeżeli warunki będą nie sprzyjajace to raczej wystawi Świstaka, gdyz on jest lekki i łatwiej się dostosuje do takich warunków, a Kolasa jest trochę czołgowaty. Jeżeli warunki do gry będą korzystne, to chyba zagra Kolasa ze względu na doświadczenie.
ad1 Kolasa
ad2 Swistak
no to tak przed snem -
ad1: Świstak
ad2: Świstak to pewne
1. Świstak
2. Świstak
Wciąż mam w pamięci porażającą niepewność Kolasy w meczu z Aluminium.....
1.Kolasa
2.Świstak
Żaden znich, lecz Arek Baran! A druga linia powinna wyglądać tak: Bojarski,Przytuła , Makuch, Wróbel!
Troszeczke nie w temacie... Kropidło a kto będzie piłkę w środku pola agresywnie odbierał z taka linią pomocy?
icek66, w temacie, bo kij ma dwa końce! Mogę odpowiedzieć pytaniem na pytanie. A kto byłby lepszy od Baranka obok Skrzyni? Wtedy Arek musiałby (to prawda) harować za dwu, a ponadto Przytuła grałby defensywnego.
ad1 Kolasa (bez dyskusji)
ad2 Kolasa 55%, Świstak 45%
ad1 Kolasa
ad 2 Świstak
Swistak, Świstak
Na grząskie niesamowicie boisko, a zapewne takie będzie ja wystawiłbym Świstaka. Trener wystawi moim zdaniem jednak Kolasę. No i mam nadzieję, że do końca tygodnia chłopaki przywykną do braku Kazia i nie będzie takiej paniki w obronie jak w drugiej połowie meczu ze Stasiakiem.
1. Kolasa
2. Świstak (brrr)
ad 1 Kolasa
ad 2 Kolasa
1.Kolasa
2.Kolasa
Moze jednak Wegrzyn zagra tylko taka zaslona dymna. Mam nadzieje ze tak bedzie ale jesli nie to:
ad1) kolasa
ad 2) kolasa
1.Kolasa.
2.Znajomy Świstaka- Kolasa:).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)