Jechać, jechać.
-
-
PASY W PUCHARACH - losowanie, bilety, noclegi, dojazdy, przeloty, wizy, itp.
Wszyscy chętni niech jadą. wszyscy ,którzy dojadą to najprawdopodobniej wejdą. Jutro napisze info czy mam bilety. Dobra rada dla tych bez biletów, aby mniej pili przed meczem i uważali na słowackie psy(bardzo nas nie lubią po pamiętnej Bratysławie 2008). Polecam, żeby dojeżdżać do DS z mniej oczywistych kierunków(np. od strony Komarna i Kollarova, Novych Zamków). Wjazdy od strony Bratysławy oraz Galanty, na pewno będą mocno obstawione. Jechać odpowiednio wcześniej, im wcześniej dotrzecie do DS, tym mniejsza szansa na problemy ze str psów.
Jechać wszyscy !
[quote='miszaksc' pid='1387691' dateline='1562535456']
Wszyscy chętni niech jadą. wszyscy ,którzy dojadą to najprawdopodobniej wejdą. Jutro napisze info czy mam bilety. Dobra rada dla tych bez biletów, aby mniej pili przed meczem i uważali na słowackie psy(bardzo nas nie lubią po pamiętnej Bratysławie 2008). Polecam, żeby dojeżdżać do DS z mniej oczywistych kierunków(np. od strony Komarna i Kollarova, Novych Zamków). Wjazdy od strony Bratysławy oraz Galanty, na pewno będą mocno obstawione. Jechać odpowiednio wcześniej, im wcześniej dotrzecie do DS, tym mniejsza szansa na problemy ze str psów.
[/quote]
W ostateczności będzie na doping na dwie strony, ci na sektorze i ci pod bramą ::)
[color=#000000][size=small][font=sans-serif]Miałem pisać wieczorem jak sytuacja z biletami, więc tak -coś załatwiłem, ale 3 razy mniej niż chciałem, i 5 razy mniej niż zapotrzebowanie, więc mam dylemat jak to rozdzielić....[/font][/size][/color]
[b]miszaksc pisze:[/b]
[i]Miałem pisać wieczorem jak sytuacja z biletami, więc tak -coś załatwiłem, ale 3 razy mniej niż chciałem, i 5 razy mniej niż zapotrzebowanie, więc mam dylemat jak to rozdzielić....[/i]
Najpierw kobiety w ciąży, potem emeryci, za nimi renciści, itd.
Lepiej napisz czy jak ktoś pojedzie bez biletu i normalnie kupi w kasie to czy wejdzie bez problemu (będąc np. ubrany w getry Cracovii i krzycząc [b]"Łowcy Psów, paau!!!"[/b]) :)
Axe chyba pisałem priv, bilety się kończą, Polakom ciężko kupić. Jutro będę w DS będę wiedział więcej my jedziemy z biletami na sektory gospodarzy...Wysyłałem privy ale nie wiem czy dochodzą, mam tych biletów trochę .ciagle zainteresowani proszę o privy.
[quote='axe' pid='1387776' dateline='1562618771']
[b]miszaksc pisze:[/b]
[i]Miałem pisać wieczorem jak sytuacja z biletami, więc tak -coś załatwiłem, ale 3 razy mniej niż chciałem, i 5 razy mniej niż zapotrzebowanie, więc mam dylemat jak to rozdzielić....[/i]
Najpierw kobiety w ciąży, potem emeryci, za nimi renciści, itd.
Lepiej napisz czy jak ktoś pojedzie bez biletu i normalnie kupi w kasie to czy wejdzie bez problemu (będąc np. ubrany w getry Cracovii i krzycząc [b]"Łowcy Psów, paau!!!"[/b]) :)
[/quote]
Jak ktos pojedzie bez biletu to nie kupi normalnie w kasie. Polakom nie sprzedaja , takie wytyczne. Bilety nie sa imienne wiec nie ma duzego problemu zeby poprosic Slowaka(Wegra) o zakup, ale..... ochrona ma sprawdzac dokumenty przed wejsciem kazdego kibica...czy tak bedzie to sie okaze. Bylem tam 3 godziny temu, 45 min. ich meczylem przy kasach o 4 bilety (moje dzieci 4 i 6 lat z chusteczkami staly i braly na litosc)...udalo sie dostac na Vipa. Przyszedl jakis kierownik i sprzedal pod warunkiem ze ......zero barw klubowych, zero spiewania itp. jak cos to nas wyprosza. Nie bardzo w to wierze , ale [pisze jak bylo i co mowili. Czy wejde to nie wiem, przeciez bilet nie jest imienny i moga mi powiedziec na bramce wypad. Ale jak juz ktos pisal, wycieczka fajna, na parkingu bedzie mozna drzec ryja a Cracovia Pany i wygramy, wygramy, wygramy!!!!!! Na pocieszenie napisze, ze kibice tutaj mowili ze ochrona jest wyluzowana i jak ktos ma bilet to raczej wejdzie, a wszyscy oprocz sprzedajacych bilety sa pozytywnie nastawieni i chetni do pomocy.
4 vouchery na tikety. Priv
Zostało mi jeszcze 6szt. Chętnych proszę o priv
Noclegi w DStredzie na booking.com pojawiają się i znikają jak w starym kawale - jak murzyn na pasach.
Pasiasta brać najwyraźniej robi ruch w interesie ;)
- Edytowany
Dokładnie. Nasz hotel cały wyprzedany. Nawet samego śniadania nie da się kupić :)
Podsumowując: kto chce oglądać Pasy na żywo w Dunajskiej Stredzie to jedzie,
a kto nie chce to... ma wymówkę o braku biletów.
(...które można kupić w kasach)
Czy ma ktoś jedno miejsce w samochodzie?
Pozdr
Słowacy boją się najazdu z polski i maja wyobrażenie co może zrobić kilka tysięcy huliganów, bandytów z maczetami, alkohol, narkotyki i bijatyki.
Jak widać sporą część zniechęcili.
jedziesz, wchodzisz, idziesz w okolice sektora gości.
Miejscowi są przyjaźnie nastawieni i chętnie pomogą by dostać się na stadion. w nowym targu mieli nas wpuścić 300 osób a było prawie 2 tyś na całej hali co wprawiało w popłoch i zdziwienie miejscowych.
żyjcie tym meczem,, mijanymi autokarami, busami, autami na stacjach i pod sklepami, piwem w miasteczku, na co wam biiiiileeeeeetttttttt!!!???
[quote='miszaksc' pid='1387906' dateline='1562701976']
Zostało mi jeszcze 6szt. Chętnych proszę o priv
[/quote]
Odbierałem od Misza dziś bilety i jeszcze parę miał więc śmiało piszcie i jedziemy wszyscy!!!
Potwierdzam mam jeszcze 5szt.priv
Wszedłem sobie zobaczyć nasz współczynnik krajowy na 90 minut i ogólnie jest marnie i jeszcze w następnym sezonie odpada nam najlepszy wynik, ale w sumie nawet nie o to się rozchodzi. Mianowicie w tej tabelce napisane jest, że naszą aktualna pozycja daje nam 1 miejsce w elm i 3 miejsca w le2, a więc w rozgrywkach trzeciego sortu oraz w le mają grać zespoły z pierwszej piętnastki rankingu. Czy to są już potwierdzone informacje? Jeśli tak, to nieźle się tam bawią rozwarstwienie w europejskim futbolu będzie coraz większe.
5 dni później
- Edytowany
Ktoś ma jakiś pomysł jak tanio i szybko dostać się do aten ?
Ceny przelotów na linii KRK-Ateny nie zachęcają :/
Jest Wizair z Katowic - od środy do niedzieli to troche ponad 600 zł wychodzi za bilety. Można jeszcze sprawdzić czy jakieś tanie linie nie latają z Warszawy.
Opcje co by było taniej są dwie:
1. Multicity czyli wylot z jednego miasta i powrót do innego (a potem choćby nawet pociąg lub autostop) - wyjdzie taniej 2 stówy.
2. Albo po prostu autobus (bo przecież samolotem też 4 dni stracisz) - też wyjdzie taniej 2 stówy, ale za to z kolegami przyjemnie spędzisz czas w podróży i hotelach po drodze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)