Cześć , ma ktoś może dwa wolne miejsca w samochodzie ? Oczywiście z kolegą dokładamy się do benzyny ⚪?⚪?
-
-
PASY W PUCHARACH - losowanie, bilety, noclegi, dojazdy, przeloty, wizy, itp.
Ostrożnie z takimi informacjami. Naprawdę nie warto ryzykować dla paru złotych oszczędności takich podróży. Może się okazać, że to porządny Pasiak, ale wróg nie śpi. Jeżeli nie będzie w stanie go zweryfikować ktoś na 100% pewny, to lepiej omijać.
Ja też, kiedyś tam w zamierzchłej przeszłości (rok 2004, sezon awansu do ekstraklasy) stałem się ofiarą "godzilli". Więc teraz wszystkich przestrzegam.
A jak mogę się zweryfikować ? Założyłem tutaj konto specjalnie na potrzeby wyjazdu ;p
to powiedz kto kiedyś na wyjeździe wdrapał sie na słup zdupczając przed milicjantami???
[quote='awaria' pid='1386353' dateline='1561667172']
to powiedz kto kiedyś na wyjeździe wdrapał sie na słup zdupczając przed milicjantami???
[/quote]
Ciężko żeby ktoś z rocznika 00 pamiętał na tyle zamieszchłe czasy ;)
policjantami
[quote='awaria' pid='1386356' dateline='1561667526']
policjantami
[/quote]
Niestety chyba nie jestem aż tak obeznany żeby znać takie historie , jeśli ktoś chcę sprawdzić moją " autentyczność " na FB pod postem o wyczerpaniu się biletów na mecz na stronie Stowarzyszenia też dodałem takie samo zapytanie , wtedy można spokojnie wejść na profil i obczaic że nie jestem żadnym fejkiem tylko szukam z kolegą dojazdu
[quote='Muertes' pid='1386459' dateline='1561726149']
Z dobrych wieści: Atromitos w lidze zdobył 41 bramek. 19 z nich zdobył Efthymios Koulouris. 3 dni temu Tuluza kupiła go za 3,5 mln euro. Atromitos z tej kwoty nie zobaczy ani eurasa bo Efthymios Koulouris był zawodnikiem PAOK-u. Drugi najlepszy strzelec w zespole zdobył 4 bramki.
[/quote]
To chyba tyle co nasz nowy napastnik?
[quote='axe' pid='1386461' dateline='1561726861']
Najpierw Panowie Dunajska Streda.
A tak w ogóle to temat wyjazdu każdy już sobie ogarnął czy... będziecie oglądać relację tekstową w internecie? ;)
[/quote]
wyjazd, nocleg, alkohol ogarnięty, ale biletów nie mamy :)
hamer, gdyby nie ten alkohol, to zabrałbym się z tobą :P
[quote='janczer' pid='1386464' dateline='1561729287']
hamer, gdyby nie ten alkohol, to zabrałbym się z tobą :P
[/quote]
a masz bilety? bo mi brakuje biletow a nie chętnych :)
- Edytowany
na stronie dunajskiej jest komunikat ze na rewanż klub zapewni 710 wejsciówek z tego co piszą to u nas mecz 18.07.2019 o 19.00
http://fcdac.sk/sk/spravy/2019/06/28/pozname-cas-vykopu-odvety-cracovia-dac
Czyli 5% pojemności stadionu, a nie maksymalną pojemność sektora J.
[quote='janczer' pid='1386472' dateline='1561730830']
Czyli 5% pojemności stadionu, a nie maksymalną pojemność sektora J.
[/quote]
Na zasadzie "odvety" ;)
Ciekaw jestem jaka jest różnica w koszcie ochrony przy 700 kibicach gości, a 1050.
Bo różnica w przychodzie przy cenie 10 euro za bilet to około 15 tys. złotych.
Może nie na tyle duża, żeby się jednak Tabisz skusił :)
Pytanie tylko czy u nich popyt też tak duży jak u nas.
My im 1057 dajmy i niech się Słowaki rewanżują tym samym.
- Edytowany
[quote='VelVet' pid='1386516' dateline='1561745912']
My im 1057 dajmy i niech się Słowaki rewanżują tym samym.
[/quote]
Coś czuję, że nazwanie ich Słowakami podniosłoby im ciśnienie ;)
Jeśli pierwszy mecz został oznaczony jako podwyższonego ryzyka, to raczej nie ma podstaw by przy rewanżu było inaczej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)