cecaric karnego wywalczył przydał się
-
-
Piast - Cracovia , piątek 26.04, 20-30
Ale karnych ....
brawo Airam
Hanca kolejny raz podanie a z Cecarica jeszcze będzie pożytek zobaczycie
kuźwa cabrera pauza w nastepnym meczu z lechią Piszczek zapewne zastapi
Dimun dzisiaj wybitnie...
Dimun nie powinien wejść na drugą połowę
Szału nie ma ale nadzieja jest.
Na co? Czuje sie jak na pikniku, nie wiem czy nie zasne w drugie polowie, tak to widowisko trzyma w napieciu I delektuje tempem oraz jakoscia.
Nasi nie wszyscy wpuszczeni na sektor?
Dimun w 1 połowie karny i kartka - chyba nie ma ryzyka z wpuszczeniem Lusiusza, prawda? Skoro wygryzł z 18 Dąbrowskiego, to chyba coś na treningach musiał pokazać.
Natomiast martwi mnie chaos w ataku, ze 4 zaskakujące prostopadłe podania, tyle że zaskakujące własnych kolegów:(
- Edytowany
Polska piłka to jest na prawdę dno.. Co drugie podanie niecelne . Poziom gry zero.. Patrząc na to a oglądając lige Hiszpańską aż h*j strzela.. Kiedyś się oglądało większość meczu teraz tylko Cracovii.. Nigdy nie pójdziemy do przodu a w pucharach zawsze 1,2 runda w ci*pe..
Ja jestem ciekaw co po meczu Probierz powie czemu gramy pyte:
a) korki na A4
b) za ciepło jak na kwiecień
c) kto to wymyślił granie przed majówką
Wdowiak się znalazł,
- Edytowany
Podejrzewam że, albo są zajechani treningami albo już na odpie*rdol byle do wakacji i *uj..
[quote='PrzemoWZG' pid='1375697' dateline='1556306808']
Polska piłka to jest na prawdę dno.. Co drugie podanie niecelne . Poziom gry zero.. Patrząc na to a oglądając lige Hiszpańską aż h*j strzela.. Kiedyś się oglądało większość meczu teraz tylko Cracovii.. Nigdy nie pójdziemy do przodu a w pucharach zawsze 1,2 runda w ci*pe..
[/quote]
To nie oglądaj ligi hiszpańskiej. Zwłaszcza nie Real i Barcelonę.
Argument z la liga jest tak absurdalny, ze aż nie chce się odpowiadać. Ale powiem jedno: niecelne podania wynikają z tego, że obie drużyny są dobre w odbiorze piłki, zawodnicy defensywni Piasta najczęściej wyprzedzają naszych atakujących. - pytanie, na jak długo im na to starczy sił.
Dąbrowski kontuzja
[quote='mzilikazi' pid='1375691' dateline='1556306313']
Dimun nie powinien wejść na drugą połowę
[/quote]
mówisz - masz.
teraz napisz, że Cracovia wygra
Ej, Wdowiak,
Jest Mati ,jest fryzurka i jest pudło.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)