[quote='octop' pid='1375132' dateline='1556041453']
[quote='MakuKSC' pid='1375130' dateline='1556041341']
Moze sa w gazie, Cecaric odzyskal swiezosc po treningach, a Serafin zaczal brac na siebie odpowiedzialnosc i grac koncertowo do przodu. Dziwi mnie tylko,ze Hanca, ktory gral naprawde solidnie z cwks siada na lawie,a Wdowiak nadal gra.
[/quote]
Pewnie dlatego, że Hanca *****ł cały mecz, a Wdowiak był zmieniony i ma więcej sił.
[/quote]
W sumie masz racje, trzeba rotowac, kiedy maja grac zawodnicy rezerwowi jak nie teraz, na medal szanse sa juz tylko iluzoryczne,a moze ktorys blysnie. Podziwiam Probierza za to,ze wierzy w swoich zawodnikow, to na pewno buduje atmosfere i to bynajmniej nie jest ironia.
-
-
CRACOVIA - Jagiellonia, Białystok wtorek, 23.04.2019, godz.20.30
[quote='MakuKSC' pid='1375134' dateline='1556041625']
[quote='octop' pid='1375132' dateline='1556041453']
[quote='MakuKSC' pid='1375130' dateline='1556041341']
Moze sa w gazie, Cecaric odzyskal swiezosc po treningach, a Serafin zaczal brac na siebie odpowiedzialnosc i grac koncertowo do przodu. Dziwi mnie tylko,ze Hanca, ktory gral naprawde solidnie z cwks siada na lawie,a Wdowiak nadal gra.
[/quote]
Pewnie dlatego, że Hanca *****ł cały mecz, a Wdowiak był zmieniony i ma więcej sił.
[/quote]
W sumie masz racje, trzeba rotowac, kiedy maja grac zawodnicy rezerwowi jak nie teraz, na medal szanse sa juz tylko iluzoryczne,a moze ktorys blysnie. Podziwiam Probierza za to,ze wierzy w swoich zawodnikow, to na pewno buduje atmosfere i to bynajmniej nie jest ironia.
[/quote]
Może i podium nie będzie ale fajnie by było chociaż 4 miejsce utrzymać bo jeszcze się okaże że skończymy na ósmym....
A co z Dabrowskim ze nawet na lawce go nie ma?
- Edytowany
To ten sam łaskawca sędziuje co z gts-em ?
Byłem pewien, że da karnego. Zresztą słusznego.
Gol stracony na własne życzenie po kolejnej stracie piłki/niecelnym podaniu na własnej połowie.
Gramy pyte i tyle w temacie
Czemu Cecaric biega po bokach? W sumie cos tam szArpie. Ja bym go wystawil normalnie obok Cabrery tak jak stawial Piszczka.
a Cecaric najlepszy z naszych...
Spadnie przynajmniej troche lodu na glowe, dla tych ktorzy pisali, ze walczymy o TOP3 i jestesmy potega tej ligi. :P
Słabo to wyglada na razie
PAS-owałoby jakąś bramkę w końcu strzelić w tej grupie "miszczowskiej".
PS. Kij z pucharami, gts będzie za nami :)
Beznadziejny mecz w naszym wykonaniu na tem moment . Pierwsze 15 min Ok , później coraz słabiej . Martwi mnie to ze po raz kolejny w przypadku bieży Carbrera schowany
Napastnik żyje z podań a ile sytuacji wykreowali pomocnicy .Nasza druga linia jako formacja nie istnieje .
Kurwa gdzie jest Serafin, mam nadzieję, że dostanie wędkę i go w Cracovii już więcej nie zobaczę, Cecaricovi się przynajmniej chce.
Szkoda ze tylko 3 zmiany są do dyspozycji
Hance za Serafina Cecaric na drugiego napadziora
Wchodzi Dimun,chyba bronimy wyniku.
- Edytowany
Cos sie niestety popsulo, 2 mecze pod rzad takie same ... to znaczy : po 1 w ofensywie slabo, jakies sytuacje bramkowe stwarzamy sporadycznie, mamy problem aby oddac celny strzal w bramke, po 2 robimy "jaja" w naszym polu karnym.
W Warszawie Helik myslal ze walczy na KSW, a dzis Datkovic myslal ze gra w siatkowke :-/
Gra w piki przynosi wyniki
Mecz w naszym wykonaniu nędzny, dawno tak ujowo nie bylo , może maja nie wygrywać bo chodzi o puchary?
Nasza młodzież się nie rozwija...
Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)