No to pewnie pokrywa sie w miare z tymi na zasadniczy ;)
-
-
Puchar Kontynentalny 2019/2020
[quote='marczek' pid='1407245' dateline='1573678565']
No to pewnie pokrywa sie w miare z tymi na zasadniczy ;)
[/quote]
Prawie, bo ja będę dopiero pierwszy raz w tym sezonie, ale z przytupem bo na wszystkich meczach PK ;)
[quote='Blizzy' pid='1407260' dateline='1573705983']
Prawie, bo ja będę dopiero pierwszy raz w tym sezonie, ale z przytupem bo na wszystkich meczach PK ;)
[/quote]
Wiele nie straciłeś, nie ma czego żałować.
[quote='agent44' pid='1407268' dateline='1573715737']
[/quote]
[/quote]
I nic nie zapowiada poprawy.
[quote="agent44" pid='1407268' dateline='1573715737']
[/quote]
[/quote]
Jak to nie ma?
a rzut karny Kapicy z Toruniem? :D
- Edytowany
[quote]"Na nasze mecze przyjdzie dużo kibiców, a dla nich warto się poświęcić" – powiedział trener hokeistów Comarch Cracovii Rudolf Rohacek przed zaczynającym się w piątek w Krakowie turniejem trzeciej rundy Pucharu Kontynentalnego.
Rywalami "Pasów" będą mistrz Kazachstanu Bejbarys Atyrau, druga drużyna Białorusi Nioman Grodno oraz ukraiński HC Donbas Donieck, który wygrał turniej drugiej rundy.
Wicemistrzowie Polski w tym sezonie spisują się poniżej oczekiwań. W 19 meczach odnieśli zaledwie pięć zwycięstw i z dorobkiem 22 punktów zajmują dopiero ósme w tabeli ekstraligi. W ostatnim spotkaniu we wtorek przegrali po rzutach w Gdańsku z Lotosem 1:2.
"Początek sezonu mieliśmy specyficzny, było dużo kontuzji, mecze nakładały się na siebie, często graliśmy na trzy piątki. Dopiero podczas ostatniej przerwy na kadrę mieliśmy okazję przeprowadzić trzydniowy mikrocykl treningowy i była okazja podładować akumulatory" – wyjaśnił Rohacek.
Sytuacja kadrowa zespołu nie jest jednak optymalna. Wprawdzie po długiej kontuzji powrócił do gry Michal Vachovec, ale urazy leczą Kamil Kalinowski i pozyskany niedawno kanadyjski napastnik Matt Carter. Poza tym pod dużym znakiem zapytania stoi występ Adama Domogały i również zatrudnionego niedawno słoweńskiego obrońcy Mihy Stebiha.
Mimo to trener Rohacek zapewnia, że jego drużyna bardzo poważnie podejdzie do tego turnieju i "zostawi serce na lodzie".[/quote]
https://krakow.tvp.pl/45326287/od-piatku-w-krakowie-turniej-trzeciej-rundy-pucharu-kontynentalnego
Osobiście, nie mam żadnych oczekiwań, awansu wogóle nie biore pod uwagę.
Osobiście bardziej to jestem ciekaw jaki poziom reprezentują pozostali uczestnicy PK
Hokeiści z Doniecka, wraz z partnerkami, widziani na Rynku. :)
Pobaluja pewnie a i tak zagraja lepiej niz my ;)
Tez fenomen ze dwoch ostatnio sciagnietych zawodnikow juz sie leczy, dobrze ze choc Vachovec wrocil
Strasznie ciekawe jak to bedzie z tym zosrawianiem sefca na lodzie, jesli tak jak w lidze...to Blizzy dostaniesz konska dawke tego co karnetowicze chodzacy od poczatku seoznu ;)
Wydaje mi się że ich kontuzje oznaczają że już ich nie zobaczymy w naszej drużynie....
Podczas sparingów nasza drużyna była w formie i pomimo tego przegrała 4:1 z Donbasem, więc przy naszej obecnej formie wygrana jest niemal niemożliwa. Może jednak Donbas i inni przeciwnicy nas zlekceważą, a nasze chłopaki się postarają ...
Realnie w takim razie możemy liczyć max na 1 punkt w turnieju? Zakładając ciężką przeprawę w niedzielę z Donbassem mocniejszym pewnie niż w sierpniu my w najlepszym razie w tej samej formie...
beNiechcący defetyzmem polecialem lecz wychodzi na to ze naszym maksymalnym zaangażowaniem w najlepszym razie będziemy mogli przeszkodzić w ewentualnym awansie Donieckowi... Bo poprawcie jeśli się mylę
awansują dwie ekipy czy ino jedna? Całą nadzieję jaka nam zostaje mam w Koprivie lub w Robercie .Tylko rewelacyjny występ w bramce
Donbass faworytem do awansu chyba nie jest.
Wg mnie Kazachy i Grodno.
Reasumując . Liczę na większe zaangażowanie zawodników i bliskie 100% skuteczych bramkarzy. Jadąc właśnie na turniej fajnie by było by niedzielny mecz jeszcze o czyms wiecj niz honor decydowal . Sorki za post pod postem lecz jeżeli ktoś z Was ma jeszcze nokie to wiecie jak ciężko z zasranego windowsa pisze sie posty na Nasze Forum...
Po 1 tercji gra obu drużyn nie rzuca na kolana. Ale jednak Grodno trochę lepsze.
Niech zagraja jak przed sezonem to bedzie ok
Czesc, bede mogl kupic bilet pod lodowiskiem bez karty kibica bez problemu czy musze najpierw jechac pod stadion ?
Nigdzie nie napisano że karta jest potrzebna zakupu biletu
- Edytowany
Na hokej nie potrzebujesz karty kibicq, bilety sa papierowe i nie imienne
Jak chcemy walczyc o awans i faktycznie zostawimy to serce na lodzie to bardzo dobry wynik dla nas w pierwszym meczu
- Edytowany
Niecałe 5 minut.
Oby to dotargali do końca
No i cały misterny plan...
Gra w lidze miała być zmyłą dla rywali w PK ? ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)