JA nie wiem czemu nie możemy wyjść jakoś nabuzowani na murawę tylko szwędamy sie i czekamy co zrobi przeciwnik. Od kilku meczy wygląda to tak, że czekamy aż przeciwnik pokaże jak bardzo jest słaby, a wtedy my wbijamy farfocla i bronimy częstochowy,
Chyba, że okaże się jednak nie słaby to dostajemy łatwe 2 bramy.
Jak się ogląda hokeistów to tam każde zagranie jest mega odpowiedzialne, zero ryzyka. A tutaj w środku pola przy 0:0 wznawiamy nie wiem po co oddając piłkę na czystą kontrę przeciwnikowi. Totalna lekkomyślność.
-
-
Miedź Legnica - Cracovia 05.04.2019 20.30
Wdowiak zawsze pozostanie Wdowiakiem
Sami sobie zaraz strzelimy bramkę.
Cisnieniemy, a nie czekaj, my juz w blekitnych strojach nie gramy na wyjezdzie. "Jan Gol" "Miedzianka" - komentator jest chyba na rauszu:)
I mamy powrót starej dobrej CRACOVII
Grają to co ostatnio czyli piach. Obyśmy może jednak nie weszli do tej 8ki bo będzie blamaż za blamażem. I wisienka na torcie - kolejne baty w derbach...
Wdowiak tragedia !
Dawać!
Brawo Filip :)
- Edytowany
W końcu Hanca się pokazał!
Super strzał Piszczka.
Wezcie, nie piszcie o kolejnych derbach, bo az mnie przetrzepalo z nerwow. Lepiej sie modlic,zeby gts jakims cudem wyladowal w dolnej osemce, bo nam sie tam nie uda juz dostac.
Naprawdę patrząc na to trudno znaleźc powód dla którego nas chwalą w tym sezonie. Na szczęśćie mamy Piątka. eeee... Piszczka. Może jeszcze coś przy fuksie da się tu osiągnąć.
Wzięli się do roboty jak zwykle jak jest późno ale może Miedź siądzie kondycyjnie. Brawo po raz któryś Filip
Peskovic po raz kolejny...
Najgorsze jest to że skoro ten paralityk Hanca gra to Cecarić jest jeszcze gorszy...
Niech Michał ściągnie Hance bo dostanie czerwo.
Hanca to jakieś nieporozumienie
Może dlatego taki nerwowy, bo mu żonę znowu ktoś obraził...
Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Cecaric to w ogóle na jakiej pozycji gra?
[quote='Endriusza' pid='1372427' dateline='1554496062']
Cecaric to w ogóle na jakiej pozycji gra?
[/quote]
wolny elektron
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)