Wdowiak na sprzedaż, ileż kurrwa można
-
-
197 Święta Wojna, wISŁA Kraków - CRACOVIA, 17.03.2019 godz. 18.00
Jak my nie strzelamy takich, to jest koniec.
[quote='MakuKSC' pid='1369176' dateline='1552845596']
Ktos jeszcze naprawde wierzy,ze ugramy chociaz punkt? Podziwiam Was za wiare, za wiele porazek derbowych przezylem w moim krotkim zyciu,zeby jeszcze miec nadzieje. Jada nas jak za najlepszych czasow cinkciarza, tak jakby te kurw.y graly o majstra,a my w strefie spadkowej.
[/quote]
Kolego zresetuj dekoder, chyba oglądasz mecz z odtworzenia... :)
Wdowiak ... wewnętrzna częścią stopy ... braki techniczne ogromne
- Edytowany
Tylko z przodu coś grali, tzn mieli kogoś kto umie strzelić w stronę bramki, teraz już stracili bramkarza i napastnika, jak my nic nie strzelimy to chyba się załamie.. Tyle akcji zmarnowanych
edit: żartowałem :) Wdowiak wypierdalaj
Brak slow :dodgy:
No i cześć no ich....
wdoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooowiakkkkkkkkkkkkkkkkk
- Edytowany
[quote='Jarek44' pid='1369204' dateline='1552846884']
Ktos jeszcze naprawde wierzy,ze ugramy chociaz punkt? Podziwiam Was za wiare, za wiele porazek derbowych przezylem w moim krotkim zyciu,zeby jeszcze miec nadzieje. Jada nas jak za najlepszych czasow cinkciarza, tak jakby te kurw.y graly o majstra,a my w strefie spadkowej.
[/quote]
[/quote]
Serio? Naprawde jestes pewien co mowisz?
P.S. Nie mam dekodera:)
Jak my od 60minuty już otwraci jesteśmy to się zaraz skończy pogromem.
[quote='MakuKSC' pid='1369212' dateline='1552847110']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Tak jestem pewien.. gramy dobrze... ale oni grają na kur.wie + Kwiatkowski.
Probierz to jest jednak super specjalista od przegrywania meczów derbowych. Biorąc pod uwagę ostatnie 15 lat oraz lata 82/84 żaden trener nie grał z tak słabym gts-em. Niektórzy niech dalej odprawiają modły, żeby nam legia albo kadra nie podkupiła ogrodnika. Ja chyba dam na mszę żeby jednak go legia wykupiła.
Dobrze że jednak na bilet się nie załapałem
Jebani frajerzy.. Wypierdalaj nieudacznicy kurescy..
- Edytowany
[quote='Jarek44' pid='1369219' dateline='1552847340']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Podziwiam Cie Jarek, mowie zupelnie serio, ja mam w takim razie slaba psychike.
A co naszym szkodzilo wyjsc na kur.wie? Nie raz jak gralem i byly mecze wazne, to myslalem o nich caly tydzien, wchodzilem na mecz na kurw.ie, napierdalalem sie z przeciwnikiem, gryzlem, szarpalem, kopalem walilem lokciem i dalo sie, mimo,ze bylem zawsze amatorem, to co Ci zawodowcy, ktorzy zarabiaja krocie nie moga sie spiac?
W nizszych ligach na takie mecze rozkladalo sie kreski na muszli klozetowej i wszyscy zapierdalali,a tu co sie odpierdala?
A Dąbrowski jak chce odejść to niech wypierdala cieki jak dupa węża kupa gówna w majtkach najsłabszy na boisku.
Prezes ma rację. Gówno nas powinna obchodzić ta rzeka. A my się na nią spinamy i tak to się właśnie kończy. Chłopaki chcą aż za bardzo i dostają w tyłek. To my - kibice - naszą presją im to robimy Ta ciągła spina działa przeciwko nam. Oni są dla nas głównym i najważniejszym przeciwnikiem, a my dla nich - może na miejscu trzecim - po Legii i Lechu. W efekcie my podchodzimy do tego jak do meczu o wszystko i kończy się to galaretą w nogach piłkarzy, a oni wychodzą na maksa pozytywnie zmobilizowani.
Powtórzę - sami sobie to robimy.
Mi się wydaje, że to się nie dzieje naprawdę. Ja nie mogę w to uwierzyć po prostu. Nie dociera do mnie taki wynik końcowy, przed meczem to wydawało się nierealne. Przeżywam dramat wewnętrzny.
eeeee, tam wierzę w prawo serii, po rzece 8 zwycięstw... mistrzostwa nam to nie da, ale może vicka tak.
[quote='MakuKSC' pid='1369223' dateline='1552847474']
[quote='Jarek44' pid='1369219' dateline='1552847340']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
[/quote]
Podziwiam Cie Jarek, mowie zupelnie serio, ja mam w takim razie slaba psychike.
[/quote]
Szczerze mówiąc... ja Ciebie rozumiem, ale widzę plusy, które pewnie i tak chu.ja dadzą..., ale może na przyszłość... :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)