Jak dla mnie to był spalony minimalny, pytanie czemu Przybył sam nie chciał podejść zobaczyć.
-
-
2018/19 Pozostałe mecze kolejki nr 24
Koniec !!!
No cóż dla Nas dobrze :D To oby było zaraz 3 zwycięstwo górnej połówki :D
Cóż by to dało, że podszedłby Przybył? I tak nie byłby w stanie ocenić tej sytuacji, sędziowie z VARu mają większe pole manewru niż osoba będąca na murawie
Dobry wynik dla nas.
Bardziej chodzi mi o to, że podjęli decyzję za niego, a sam mógł zdecydować inaczej jakby to zobaczył na ekranie.
Ale urwał :D
Jest szansa na małe pocieszenie :)
Już bardzo duża
Całkiem dobry sposób na mecz ze słabszym zespołem - szybkie dwa gongi...
Pogoń w tej kolejce wygląda najlepiej, ale może rywal daje takie możliwości. Ogólnie podoba mi się jak spokojnie rozgrywają, potrafią zbalansować, zmienić tempo, a nie cały czas do przodu.
Majewski tam robi robotę z przodu. Świetna technika.
gts z przodu potrafi zrobić zamieszanie, ale ich obrona przycisnięta mocno się gubi.
[quote='maciek72' pid='1366995' dateline='1551624826']
Jest szansa na małe pocieszenie :)
[/quote]
Dla mnie to jest duże pocieszenie, tym bardziej, że w dopingu słyszana jest Cracovia
Gwałt :D
ta Pogoń jest bezczelna
jak tak można z postępować z Jezusem Ekstraklasy :D
Pogon sledzie, gts jedzie :)
Pogoń narzuciła swój styl gry - My też musimy tak grać w derbach. Nie jakieś czekanie na błąd przeciwnika.
- Edytowany
Nauczyli się od nas bluzgać na Marciniaka.
Ale że Błaszczykowski nic nie pomaga?? Chuck Norris ekstraklasy coś dziś bezsilny :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)