krak 06 - no i dobrze piszesz.
Można chodzić "jak nas było 300" - ale wtedy narzekać można było tylko jak deszcz padał, bo pod daszkiem wokół budy mieściło się zaledwie czterdziestu. Na resztę narzekać sensu nie było.
Można też chodzić, jak nas jest średnio 7k na pięknym stadionie, a narzekać jest na co, bo po prostu jest na co :)
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Póki jest Generał nic się raczej nie zmieni, natomiast co innego, kiedy JF w Comarchu zabraknie. Akcjonariusze i inni ludzie, mający w tej firmie coś do powiedzenia, mają już MKSu serdecznie dosyć.
^^ No to sprzedadzą nasze akcje komuś innego i zabawa zacznie się od początku.Istnieć będziemy , bez obaw.
Zboro Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ^^ No to sprzedadzą nasze akcje komuś innego i
> zabawa zacznie się od początku.Istnieć
> będziemy , bez obaw.
Raczej agentowi44 chodzilo o zakrecenie kurka, tak jak zakrecono w Warcie Poznan.
Panie Prof w związku ze zmianami sztabu trenerskiego w I drużynie, proszę zrobić wszystko aby z naszego klubu NIE ODSZEDŁ trener Piotr Górecki. Jego praca z młodym narybkiem w naszym klubie jest wysoko ceniona w kręgach osób, które naprawdę znają się na warsztacie piłkarskim. Obecne sukcesy młodych piłkarzy, są również zasługą Piotra Góreckiego. Dziękuje.
Profesorze nie rób sobie jaj z Cracovii.Zamiast Fornalika jak podają media chcesz nam zaserwować kolejny wynalazek (Podolińskiego )bez grama doświadczenia w trenowaniu ekstraklasy !!!
Mało ci było z Ulatowskim ,Pasieką ,trenerem od księży ,Płatkiem ,Mikulskim ,Kafarskim ?.
Zamiast Fornalika chcesz nam kibicom zafundować kolejną miernotę ?Wstydź się -im prędzej pójdziesz precz z Cracovii tym lepiej .Nie chcesz inwestować i robić mocnej drużyny to nie rób z siebie i Cracovii pośmiewiska .
Sprzedaj udziały komuś któremu Cracovia nie będzie balastem .
Potter ja bym chciał Podolińskiego [b]na wczoraj[/b].
Daj mu szanse skąd wiesz, że sobie nie poradzi.
Poter im prędzej precz dasz sobie na wstymanie z głupawymi wpisami tym prędzej poprawisz samopoczucie wielu użytkowników tego forum.
potter Napisał(a):
> Profesorze nie rób sobie jaj z Cracovii.Zamiast
> Fornalika jak podają media chcesz nam zaserwować
> kolejny wynalazek (Podolińskiego )bez grama
> doświadczenia w trenowaniu ekstraklasy !!!
>
Potter daj se na wstrzymanie.
Ja też wolałbym "piłkarskiego Rohaczka" z Czech ale popatrz na to:
trenerzy: Stawowy vs Podoliński
2012-09-02 12:15 I liga, Kolejka 5 Dolcan Ząbki 3-1 Cracovia
2013-04-06 19:30 I liga, Kolejka 22 Cracovia 0-2 Dolcan Ząbki
A może to nie przypadek?
Daj chłopu szanse , zwłaszcza ,ze i za Płatka/Podolińskiego fajnie graliśmy a spuścili nas bandycko sędziowie (wiem wiem obowiązująca ostatnio wyładnia jest ,że "spadliśmy sportowo" co jest g. prawda).
Kup sobie Potter i Nas zadowalaj Fornalikami,Teodorczykami,Wiluszami czy innymi topowymi zawodnikami.
Nawet poklaskam Ci na trybunach i zorganizuje kilka razy wykrzykniecie ze "Potter to jest SUPER GOSC!!!"
Teraz bedą MŚ w Brazylii to może trochę odpocznie :)
Pisza- pisza ,jest reklama- jest - cóż trzeba więcej :)
http://www.pilkanozna.pl/index.php/Wydarzenia/Ekstraklasa/472141-filipiak-niczym-gil-waciciel-cracovii-i-jego-wszyscy-trenerzy.html
Przypomnę wam szanowni koledzy te zachwyty nad ,,pobożnym życzeniem ''na jesień .Podobne były nad Ulatowskim -ba wyzywano Oresta od starych dziadów .Jak się skończyło niektórzy zdążyli już zapomnieć .
Nie będzie to cieszenie się z porażek i pisanie a nie mówiłem .Będzie to smutek że Filipiak kolejny raz wpędził Cracovię do szamba .Chciałbym się pomylić co do tego trenera ,ale to mało prawdopodobne .
Trener kompletnie bez doświadczenia i zero pracy w warunkach stresu (w Dolcanie nie było szans na spadek bo byli za mocni ,ani szans na awans bo robili wszystko by czasem nie awansować )
Ogólnie zespół siłowych drwali w myśl zasady kopnij i biegnij ze słabiutką obroną .Wystarczy popatrzeć na ilość traconych bramek .U nas obrona słabiutka .
Kolejna rzecz to nie trener co upomni się o wzmocnienia .Weźmie każdy szrot i słowem się nie odezwie .
Okaże się pewnie że nawet na Zjawińskiego czy Piesia nas nie stać i będą trafiały Marcele i tego typu wynalazki.
Ciekawe ile jeszcze razy Filipiak musi wszystkich oszukać, żeby u niektórych pojawiła się refleksja.
Niech sprzeda udziały, dośc traktowania Cracovii jako słup ogłoszeniowy Comarchu.
potter Napisał(a):
> Przypomnę wam szanowni koledzy te zachwyty nad
> ,,pobożnym życzeniem ''na jesień .
Nie ma co czekać do jesieni, wskaż te zachwyty już teraz, bo ja widzę co najwyżej "ostrożny optymizm" a jedyną osobą wykazującą emocje ponad stan, jesteś Ty: plujesz jadem na gościa jak wściekły.
P.S. Myliłeś się co do Ulatowskiego (byłeś za jego przyjściem - okazał się Dyzmą), myliłeś się co do Stawowego (byłeś za - okazał się niereformowalnym bufonem), jest więc spore prawdopodobieństwo, że mylisz się również co do Podolińskiego.
Alocha jak już piszesz to pisz prawdę !Byłem za pozostawieniem Oresta możesz sobie poszperać w archiwum .Jak już Filipiak za namową Rząsy i Tabisza zrobił ten idiotyczny ruch Ulatowski na ten czas wydawał się ciekawym kandydatem .
Pokaż mi choć 1 osobę bądź wpis która nie pomyliła się co do tego trenera i wtedy się wymądrzaj .
Ulatowski miał wtedy super prasę nie popartą niczym czyli żadną pracą .Ot łatka nadana przez pismaków jednego z najzdolniejszych młodych trenerów .Okazało się że to nie ,,złote dziecko ''tylko pobożne życzenia że to będzie dobry trener.
Podobnie teraz Filipiak zamiast dobrego i sprawdzonego w 4 klubach ekstraklasy Fornalika serwuje nam ,,pobożne życzenia ''czyli trenera bez doświadczenia ,bez umiejętności radzenia sobie w sytuacjach kryzysowych takich jak walka o utrzymanie czy awans.Doświadczenie ma 1 ligowe z Dolcanem czyli zespołem co roku grającym o nic (byle nie spaść i czasem nie awansować ).Wystarczy popatrzeć na ilość goli traconych co sezon przez Dolcan -jest jedna z wyższych w 1 lidze .
Chciałbym się pomylić i życzę sobie tego by tak było z Podolińskim .Chętnie przyznam się do błędu i w przeciwieństwie do takich zacietrzewionych jak Zuberek ze Stawowym będę się cieszył z każdego sukcesu Cracovii.
Jednak na szacunek ten trener musi zasłużyć !!!
Co do Stawowego odbudował nas po spadku i drużyna po roku wróciła do ekstraklasy .Po pierwszej rundzie mieliśmy 30 pkt i w całej Polsce chwalono Cracovię za nową jakość i styl .To są fakty i za to należy mu się szacunek.
Zawalono wiosnę -Stawowy przygotowanie fizyczne i przez upór niektórych zawodników np Mikulica ,Filipiak z Burlikowskim transfery .Po co było puszczać Kosanovica zimą ?Zapytam cię wprost wiesz ile klub stracił na tym że drużyna nie awansowała do 1-8 i zajęła miejsce 14 a nie np 7 ?
Straciliśmy kilkakrotnie więcej niż te 150 tyś euro zarobione za Milosa .Twierdzę że z nim te 3 pkt więcej byśmy ugrali .
W klubie też powinni zrobić sobie rachunek sumienia co robiono z Dawidem Nowakiem i Edgarem przez 2 miesiące .
Zamiast od razu operować (mielibyśmy Dawida 2 miesiące wcześniej to udawano że leczą ).Nikt nie mógł na wiosnę przypuszczać że wypadnie nam 4 podstawowych zawodników którzy jesienią dali ponad 70 % goli i asyst .
(Budzik ,Nowak na całe miesiące ,Saidi jak wrócił z Burundi ze złamanym oczodołem i sprzedany Kosanovic) .
Bilans strat i zysków patrząc na kadrę był na wiosnę zdecydowanie po stronie strat -drużyna była dużo słabsza od tej z jesieni i to odbiło się na wynikach .To zadecydowało i błędy o których pisałem że nie było nas w 1-8 .Dołożył bym do tego pecha i kilka meczy w których skrzywdzili nas ewidentnie sędziowie .
Tak dla przypomnienia-30 pkt mieliśmy po 21 meczach a jesień kończy się po 15
Ładne podsumowanie sezonu, upór Mikulića na drodze do mistrzostwa Cracovii.
potter Napisał(a):
------------------------------------------------------
> Podobnie teraz Filipiak zamiast dobrego i
> sprawdzonego w 4 klubach ekstraklasy Fornalika
> serwuje nam ,,pobożne życzenia ''czyli trenera
> bez doświadczenia ,bez umiejętności radzenia
> sobie w sytuacjach kryzysowych takich jak walka o
> utrzymanie czy awans.Doświadczenie ma 1 ligowe z
> Dolcanem czyli zespołem co roku grającym o nic
> (byle nie spaść i czasem nie awansować
> ).Wystarczy popatrzeć na ilość goli traconych
> co sezon przez Dolcan -jest jedna z wyższych w 1
> lidze .
---------------------------------------------------------------------------
Poczytaj trochę,obejrzyj dwa,trzy mecze,a potem dopiero bierz się za łeb z własnymi myślami.Podejrzewam.że wykrwawisz się się doszczętnie...
Polecam wstrzemięźliwość w osądach,bo na razie nikt z nikim niczego nie podpisał..
.Póki co,przy wyborze nowego trenera Profesorze, należy pamiętac o zapewnieniu czasu i środków na realizację myśli taktycznej.
Potter, co ty w ogole piszesz? mam wrazenie ze serwujesz zupe z wszystkiego, wsadziles do jednego posta wszystkie mozliwe przemyslenia dotyczace wszystkiego. A przekaz do ciebie byl prosty, wez na wstrzymanie i przestan nadawac na goscia ktory naszym trenerem jeszcze nawet nie jest.
Ostrozny optymizm, to dobre okreslenie w "ustach" Alochy. Nikt tu sie nie podnieca, oprocz Ciebie.
pzdr ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)